Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

ibm t60


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
3 odpowiedzi w tym temacie

#1 jimmson

jimmson
  • Members
  • 23 postów

Napisano 23 wrzesień 2015 - 17:37

Pozbyłem się wszystkiego z dysku.I chciałem zainstalować 10.6 w wersji retail i uzylem do tego unibootxa w najnowszej wersji i myślałem ze to pójdzie Ale ukazał mi się komunikat bug launchctl 2325 poczekałem chwilę i dalej zaladowalo mi siwy ekran bez jabłka a chyba była to wersja 1.4.6 uniwersal

Lenovo t60  1952-bh4|Intel Core 2 Duo T5600(MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T, VT-x)|Intel® (ICH7-M Family) 82801GBM/GHM |Intel GMA 950|AD1981HD|intel pro 100 ||Atheros  AR5006EXS |Sata |Mysz usb| 


#2 PolishApple

PolishApple

    Trackpoint Fetish

  • Members
  • 1585 postów
  • LocationWrocław

Napisano 24 wrzesień 2015 - 14:02

Na t60 instalkę odpalisz cloverem. Wystarczy domyślny config i fakesmc. Wieczorem ci podeślę już przygotowany pod cb config


  iwiczmX.gifsngnpc.jpg

 OSX 10.11.2 | Lenovo Thinkpad X220 | i5 2520m 2.50Ghz | Intel QM67 | Intel HD3000 | - Wrócił do łask

 OSX 10.11.2 | Lenovo Thinkpad W530 | i7 3840qm 2.80Ghz | Intel QM77 | Nvidia k1000 | - Nowa płyta i Procek :>

 OSX 10.11 | Lenovo Thinkpad T440p | i5 4300m 2.60Ghz | Intel QM87 | Intel HD4600 | - na szczęście sprzedany

 OSX 10.11 | Lenovo Thinkpad X230 | i5 3320m 2.60Ghz | Intel QM77 | Intel HD4000 | - Zdechł

 OSX  10.11.2 | i7 2700k 5.00Ghz | AsUs P8P67 LE | ASUS GTX 980Ti |

OSX  10.9.5 | Lenovo Thinkpad L412 | i5 520m 2.44Ghz | Intel HM55 | Intel GMA HD | - Odpoczywa na półce

 OSX  10.8.5 | Lenovo Thinkpad T61 | C2D T9600 | Intel 965 | Intel GMA X3100 | - Zimuje :>


#3 arnon

arnon
  • Members
  • 1275 postów
  • LocationRzeszów

Napisano 24 wrzesień 2015 - 19:11

A jak zrobic fakemsc i gdzie to wrzucic trzeba bedzie

? zrobić? raczej pobrać z neta :P wrzucasz do clover/kexts/10.6
  • jimmson lubi to

Mój hackintosh:

ASRock Z87 PRO 3 | Intel Core i5-4590 | MSI GeForce GTX 660 Twin FrozR | 2x4GB RAM DDR3 (1600MHz) | WD Red 1TB + WD Blue 1TB | TP-LINK TL-WN881ND
…i oczywiście OS X 10.11.6 blackapple.gif:)

 

Nie pomagam na PW, od tego jest forum!

 

FlagaPL.gif Staram się pisać poprawnie po polsku!


#4 jimmson

jimmson
  • Members
  • 23 postów

Napisano 30 październik 2015 - 10:14

Sorry PolishApple ale pisałeś że zapodasz mi ten confg i jak do tej pory się nie doczekałem


Lenovo t60  1952-bh4|Intel Core 2 Duo T5600(MMX, SSE, SSE2, SSE3, SSSE3, EM64T, VT-x)|Intel® (ICH7-M Family) 82801GBM/GHM |Intel GMA 950|AD1981HD|intel pro 100 ||Atheros  AR5006EXS |Sata |Mysz usb| 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych