Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie
- - - - -

X64 exeption type


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Szarlej

Szarlej
  • Members
  • 96 postów
  • LocationMikołów

Napisano 21 wrzesień 2016 - 20:05

Witam serdecznie. Dziś zaktualizowałem Clovera do wersji 3761 i po zresetowaniu komputera otrzymalem komunikat x64 Exeption Type - 0000000000D nie wiem czy to wina clovera czy stało się coś złego z moim configiem ale jestem za przeproszeniem z"ręką w nocniku". czy ktoś miał z tym problem ? Jak tak to proszę o radę.


: ThinkPad t420 intel i5 2520m | 16gb ram | intel ssd 630 180 gb | Wifi Tp-link  | Mac OSX 10.12 | Modem 3g |

: intel Q6600 3.4 ghz (rev.G0) | 8gb ram DDR3 1330 Mhz | Arctic X Radeon HD 7970 x2 | Azalia Audio | Mac OSX 10.10.3 |

PcGame : AMD Fx 8350 | 8gb ram | 2 x nvidia 780 gtx | creative soundblaster X-fi | Windows 7 / Ubuntu 14 | wifi edimax |

>>Tworzenie aplikacji na IOS w obj-c oraz swift<<


#2 reyder

reyder
  • Members
  • 255 postów

Napisano 21 wrzesień 2016 - 23:15

Na jakim sprzęcie jest zainstalowany mac i kiedy dokładnie występuje błąd ?


  • Szarlej lubi to

Core i5-3750K | Gigabyte GA-Z77-D3H | (Samsung Eco Green Sata II 500GB + Samsung 840 Pro SSD) Fusion Drive | Maxtor 160GB <-- Windows 10 | 3x4GB 1600MHz | Radeon 280X Asus | Sierra 10.12 | Clover


#3 Szarlej

Szarlej
  • Members
  • 96 postów
  • LocationMikołów

Napisano 21 wrzesień 2016 - 23:46

Mac os zainstalowany jest na sprzęcie z stopki - Lenovo z560. Problem polegał na tym że nie było pod efi wgranych plików boot6 boot7 i innych. Dziwne bo wszystkie aktualizacje przechodził a po tej przestał działać. Poradziłem już sobie dogrywając te pliki na partycję efi i nie ma już tego problemu - wszystko ładnie i płynnie śmiga. Pozdrawiam - temat do zamknięcia


: ThinkPad t420 intel i5 2520m | 16gb ram | intel ssd 630 180 gb | Wifi Tp-link  | Mac OSX 10.12 | Modem 3g |

: intel Q6600 3.4 ghz (rev.G0) | 8gb ram DDR3 1330 Mhz | Arctic X Radeon HD 7970 x2 | Azalia Audio | Mac OSX 10.10.3 |

PcGame : AMD Fx 8350 | 8gb ram | 2 x nvidia 780 gtx | creative soundblaster X-fi | Windows 7 / Ubuntu 14 | wifi edimax |

>>Tworzenie aplikacji na IOS w obj-c oraz swift<<





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych