Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie
- - - - -

kext hd 6770


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukasknw

lukasknw
  • Members
  • 68 postów

Napisano 03 listopad 2016 - 13:17

Witam mam pytanie wgrywam kext do yosymite dla karty hd 6770 i pokazuje sie w właściwosciach karta seri hd5000 jest akceleracja itd ale jak z 2 razy zrestartuje to ikonki są np czerwone i juz troszke kuleje grafa dodam ze mam phenoma II x4 955 be ,co może być nie tak? wgrywam Kext Wizard



#2 javazlaz

javazlaz
  • Members
  • 1342 postów
  • LocationCzęstochowa

Napisano 03 listopad 2016 - 20:29

Ale jaki kext? Inject ATI na true w Cloverze i po zabawie.


W domu: macOS 10.12.4 - Asus Z97-C (v2403) | Core i3-4330 | G.Skill RipjawsX 16GB DDR3 1600MHz CL7 1.5V | Palit GTX 750 Ti StormX OC 2GB | Samsung 850 EVO 250GB | WD Red 1TBIntel I218-V Dell DW1510 | Asus USB-BT400ALC 892 | be quiet! Pure Power L8-300W | SPC HE924v2 | Fractal Design Define R4 Titanium
 
W pracy: macOS 10.12.4 - Dell OptiPlex 960 SFF | Core 2 Duo E8400 | Hynix 8GB DDR2 800MHz CL6 1.8V | Sapphire HD6450 1GB LP | Sandisk SDSSDA120G | Intel 82567LM-3 | AD1984A
 
Przenośny: macOS 10.12.4 - Lenovo ThinkPad T410 | QM57 | Core i5-520M | GoodRAM 8GB DDR3L 1333MHz CL9 1.35V | NVS3100M 256MB | Sandisk SDSSDA120G | Intel 82577LM | Atheros AR5BXB72 | CX20585

 iPhone SE 16GB Space Gray

#3 lukasknw

lukasknw
  • Members
  • 68 postów

Napisano 03 listopad 2016 - 21:09

AMDRadeonX3000.kext -6000 -5000 ,będę w domu to sprawdzę.



#4 lukasknw

lukasknw
  • Members
  • 68 postów

Napisano 03 listopad 2016 - 21:10

a jak mam chameliona to to samo ? inject ati? a GraphicsEnabler=Yes może być?



#5 javazlaz

javazlaz
  • Members
  • 1342 postów
  • LocationCzęstochowa

Napisano 03 listopad 2016 - 22:35

W przypadku Chameleona GraphicsEnabler=Yes


W domu: macOS 10.12.4 - Asus Z97-C (v2403) | Core i3-4330 | G.Skill RipjawsX 16GB DDR3 1600MHz CL7 1.5V | Palit GTX 750 Ti StormX OC 2GB | Samsung 850 EVO 250GB | WD Red 1TBIntel I218-V Dell DW1510 | Asus USB-BT400ALC 892 | be quiet! Pure Power L8-300W | SPC HE924v2 | Fractal Design Define R4 Titanium
 
W pracy: macOS 10.12.4 - Dell OptiPlex 960 SFF | Core 2 Duo E8400 | Hynix 8GB DDR2 800MHz CL6 1.8V | Sapphire HD6450 1GB LP | Sandisk SDSSDA120G | Intel 82567LM-3 | AD1984A
 
Przenośny: macOS 10.12.4 - Lenovo ThinkPad T410 | QM57 | Core i5-520M | GoodRAM 8GB DDR3L 1333MHz CL9 1.35V | NVS3100M 256MB | Sandisk SDSSDA120G | Intel 82577LM | Atheros AR5BXB72 | CX20585

 iPhone SE 16GB Space Gray

#6 lukasknw

lukasknw
  • Members
  • 68 postów

Napisano 04 listopad 2016 - 09:05

Przy GraphicsEnabler=Yes zatrzymuje się na połowie paska ładowania.






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych