Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie
- - - - -

Thinkpad T420


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 cyanoone

cyanoone
  • Members
  • 6 postów

Napisano 10 listopad 2016 - 18:53

Witam,

mam problem z odpaleniem El Capitana na Thinkpadzie t420. Generalnie to zrobiłem bootowalnego pendrive i użyłem do tego obrazu recovery HD z tego forum oraz tego http://www.insanelym...with-uefi-only/. Instalator zaczyna się ładować prawie do końca i potem ekran robi się szary, a w lewym górnym rogu jest kręcące się kolorowe kółeczko. Ma ktoś jakiś pomysł?

Z góry dziękuje :)



#2 cyanoone

cyanoone
  • Members
  • 6 postów

Napisano 10 listopad 2016 - 22:22

Poradziłem sobie. Włączyłem jeszcze raz... :D



#3 314TeR

314TeR

    Administrator

  • Administrators
  • 15703 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 25 listopad 2016 - 01:43

Tak na przyszłość, takie kręcąca się "pizza" najczęściej oznacza brak załadowanego FakeSMC. 


ASUS MAXIMUS VII IMPACT | Core i7-4790K | 16GB DDR3 2400 CL10 | GTX 980 Ti | FiiO E10 | OS X Retail via UniBootX Clover

ASUS Z87M-PLUS | Core i5-4590T | 8GB DDR3L 1333 | HD4600 | OS X Retail via UniBootX Cloverbyłe haMac'i: ASUS P5W DH DeluxeASUS P7P55 WS Supercomputer | ASUS P8Z68 Deluxe/GEN3 | ASUS P8Z77-V PRO THUNDERBOLTJak uruchomić na wypasie ALC 882/888/889/1200 | STOP Gigafail | P5W DH Deluxe - perfekcyjny hackintosh | Piszę poprawnie po polsku!

Co daje kalibracja monitora - zobacz jak można poprawić jakość obrazu.

 

Najszybszy hackintosh na świecie za procesorem 12C identyfikujący się jako Mac Pro (Late 2013) wg rankingu Geekbench: 37000 pkt

 

Pomogliśmy Tobie - pomóż nam - przekaż darowiznę na utrzymanie forum.

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych