Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

Sprawdzenie MOBa Warszawa


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 Zanet

Zanet
  • Members
  • 101 postów

Napisano 27 listopad 2016 - 20:32

Witam

Jest ktoś tak dobry z Warszawy lub okolicy aby sprawdzić mi płytę główną ?

Asus Rampage IV Extreme .

Mam włożony procesor Inel Xeon E5-1620 V2

Pamięć 4GB PC3 na testy.

Niestety płyta odpala lecz nie ma obrazu. Karta graficzna jest na pewno dobra.

NIe wiem czy mam uszkodzoną pamięć lecz drugiej nie mam . Mam też jeden procesor i nie mam jak spr czy płyta jest sprawna.

Może jest ktoś kto ma podzespoły aby sprawdzić.

Ew mogę zapłacić aby nie za dużo :)

 


Asus P5W DH Deluxe I Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz I Gigabyte HD 6850 I OSX 10.10.5 - UniBootX Clover


#2 javazlaz

javazlaz
  • Members
  • 1495 postów
  • LocationCzęstochowa

Napisano 27 listopad 2016 - 21:45

A ten Xeon ma zintegrowaną grafikę? Chyba, że sprawdzałeś na Twoim HD6850?


macOS 10.13.2 - Asus Z97-C (v2403) | Core i3-4330 | G.Skill RipjawsX 16GB DDR3 1600MHz CL7 1.5V | HD 4600 | Samsung 850 EVO 250GB | WD Red 1TB | Intel I218-V | Dell DW1510 | Asus USB-BT400 | ALC 892 | be quiet! Pure Power L8-300W | SPC HE924v2 | Fractal Design Define R4 Titanium

iPhone SE 16GB Space Gray
 

Spoiler

#3 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10834 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 27 listopad 2016 - 21:54

X79/X99 nie ma zintegrowanych grafik w CPU.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 8 GB RAM | HD4600 | 2x mSATA SSD 32GB RAID0 (64GB) + SSHD 500 GB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi

HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych