Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie
- - - - -

Brak kont w oknie logowania


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 SirMate

SirMate
  • Members
  • 45 postów

Napisano 11 styczeń 2017 - 08:50

Dobry dzień :)

 

Zainstalowałem na czysto Sierre. Po pierwszym logowaniu znika mi moje konto z okna logowania. Muszę za każdym razem ręcznie wpisywać nazwę konta i hasło. Nie mam żadnych innych kont. Gość wyłączony. 

Dla testu zainstalowałem El i to samo jest, a wcześniej było normalnie, jak zawsze - zdjęcie konta i hasło do wpisania. Pierwszy raz z takim problemem się spotykam, a już kilkanaście razy instalowałem już osxy.
Co może być nie tak?

 

EDIT: Nie wiem czemu zdjęcie jest obrócone na forum. Wszędzie jest w pionie.

Załączone pliki


iMac 14,2Core i7-4790K | ASUS Z97-PRO GAMER | 16GB DDR3 1600 CL9 | R9 280X | Maya U5 + ALC1150 | 10.11.4

ASUS G750JM | Core i7-4700HQ | Intel HM87 | 8GB DDR3 1600 CL11 | GTX 860M + HD 4600 | ALC282

 

#2 pablo1975

pablo1975
  • Members
  • 260 postów

Napisano 11 styczeń 2017 - 11:34

Display login window as: list of users

Załączone pliki



#3 SirMate

SirMate
  • Members
  • 45 postów

Napisano 11 styczeń 2017 - 11:46

Gdyby dało się to zrobić w ten sposób, nie zakładałbym tematu ;)


iMac 14,2Core i7-4790K | ASUS Z97-PRO GAMER | 16GB DDR3 1600 CL9 | R9 280X | Maya U5 + ALC1150 | 10.11.4

ASUS G750JM | Core i7-4700HQ | Intel HM87 | 8GB DDR3 1600 CL11 | GTX 860M + HD 4600 | ALC282

 




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych