Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

Clover na Biosie


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Ryu

Ryu
  • Members
  • 10 postów

Napisano 11 listopad 2017 - 12:37

Słyszałem, że clover na biosie nie widzi Windowsa - czy to prawda?


Tak wiem, AMD - ale co z tego:

Hachintosh:

   Nazwa Płyty głównej: GA-78LMT-S2P0

   Typ procesora: QuadCore AMD FX-4100, 3725 MHz (18.5 x 201)
   Karta Graficzna: MSI GeForce GTX 650 1 GB GDDR5
   Karta dźwiękowa: Realtek ALC887 @ ATI SB750 - High Definition Audio Controller
   Karta Sieciowa Ethernet: Atheros AR8151 PCI-E Gigabit Ethernet Controller
   OS X: 10.10 Yosemite Niresh -> 10.12 Sierra Niresh

#2 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10678 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 11 listopad 2017 - 13:13

Windowsa najlepiej zainstalować w trybie UEFI z poziomu CLOVERa. Odpalanie windowsa zainstalowanego w legacy to zawsze była udręka.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 8 GB RAM | HD4600 | SSHD 500 GB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych