Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie
- - - - -

AMD Radeon HD 7800 series czarny ekran


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1 odpowiedź w tym temacie

#1 Alucard1989pl

Alucard1989pl
  • Members
  • 2 postów

Napisano 27 październik 2018 - 12:23

Witam, mam mały problem z obrazem HDMI w AMD Radeon 7800 series, na mojave. Parę razy udało mi się uruchomić system, a nawet go zainstalować (po kilku próbach uruchomienia instalatora z clovera). Co muszę zrobić w cloverze, by móc ponownie zainstalować mojave na dysku?. Prawdopodobnie się coś podziało po aktualizacji clovera przez Clover managera (nie pamiętsm dokładnie nazwy tej aplikacji). W UEFI BIOS mam GPU ustawione na PEG.

#2 314TeR

314TeR

    Administrator

  • Administrators
  • 18066 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 29 październik 2018 - 20:12

Nie bardzo rozumiem co chcesz zrobić?

 

Jak rozsypał Ci się system, to go po prostu zainstaluj jeszcze raz tak jak zrobiłeś na początku.


ASUS MAXIMUS VII IMPACT | Core i7-4790K | 16GB DDR3 2400 CL10 | GTX 980 Ti | FiiO E10 | OS X Retail via UniBootX Clover

ASUS Z87M-PLUS | Core i5-4590T | 8GB DDR3L 1333 | HD4600 | OS X Retail via UniBootX Cloverbyłe haMac'i: ASUS P5W DH DeluxeASUS P7P55 WS Supercomputer | ASUS P8Z68 Deluxe/GEN3 | ASUS P8Z77-V PRO THUNDERBOLTJak uruchomić na wypasie ALC 882/888/889/1200 | STOP Gigafail | P5W DH Deluxe - perfekcyjny hackintosh | Piszę poprawnie po polsku!

Co daje kalibracja monitora - zobacz jak można poprawić jakość obrazu.

 

Najszybszy hackintosh na świecie za procesorem 12C identyfikujący się jako Mac Pro (Late 2013) wg rankingu Geekbench: 37000 pkt

 

Pomogliśmy Tobie - pomóż nam - przekaż darowiznę na utrzymanie forum.

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych