Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

LGA 2011, Sandy Bridge-E, Ivy Bridge Hackintosh ;-)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
30 odpowiedzi w tym temacie

#1 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 18:26

no to zaczynamy pracę. Na pierwszy ogień trafia płyta MSI X79A-GD65 8D i procek intela i7-3930K.

Dołączona grafika
Dołączona grafika

Dołączona grafika

i zaczynamy montaż
Dołączona grafika

wentyl noctua jest kolosalny ;-) aby go przykręcić trzeba wyjąć środkowy wentylator.
Dołączona grafika

[ Dodano: 2011-11-28, 18:51 ]
przy tej maszynce zwykły dysk wygląda blado ;-), do testów musi wystarczyć...

Dołączona grafika

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#2 Marucins

Marucins

    Witcher

  • Moderators
  • 1827 postów
  • LocationPL (Bia)

Napisano 28 listopad 2011 - 19:11

słit dzizas

Narodziny forumowego potwora

haMac Asus Gryphon Z97 Armour Edition # Intel i7-4790K # EVGA GTX 980 Ti SC # G.Skill TridentX DDR3 2400 MHz CL10 (4x4GB) # Samsung 850 PRO 512GB + Crucial M550 256GB + WD VelociRaptor 1TB # AirPort Extreme (BCM94360CD) # SeaSonic Platinum-1200 (SS-1200XP3) # Phanteks Enthoo Primo

Spoiler

VPN -> http://nordvpn.com/ (-20% przy odnow.) /kupon: 3ydeal (~$2,75/m-c)

Staram się pisać poprawnie po polsku FlagaPL.gif


#3 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 19:15

sorki za jakość zdjęć, ale robię instalację na plasmie - nie chce mi się ruszać mojego kompa, a drugiego monitora nie mam :-D

Dołączona grafika
Dołączona grafika

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#4 shadov

shadov
  • Members
  • 208 postów
  • LocationLondon

Napisano 28 listopad 2011 - 19:26

mega zestaw, nic tylko pogratulować takiego PC,

#5 witucha0

witucha0
  • R.E.D.
  • 1523 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 19:29

Czekam z niecierpliwością na wyniki pracy :) Bardzo mi się podoba design tej płyty, podobny do mojej P55-GD65. Stonowany, bez zbędnych upiększaczy, osłon...
iStig, jak uruchomiłeś Snowa? Użyłeś jakiś dodatkowych kextów, mod-kernela lub innych specjalności? :)
OS X Mavericks 10.9.4 on ASUS Maximus VI Hero (Intel Z87, ALC1150) | i5-4570 3,2Ghz | Corsair Vengeance 16GB DDR3 LP | Nvidia ASUS GTX660 DirectCU II
OS X Mountain Lion 10.8.3 on Mac Mini Mid 2007 | Intel Core 2 Duo 2,16Ghz | 4GB SDRAM | Intel X3100
OS X Mavericks 10.9.4 on MacBook Pro 15' Mid 2010 | i5-520M 2.4Ghz | 4GB DDR3 | NVidia GeForce GT330M
iPhone 5 64GB White iOS 7.1.2 JB | ASUS RT-N16 + Tomato K26
| NIE POMAGAM NA PW!!! | Snow Leopard 10.6.8 Retail z BootCD | Dołączona grafika Piszę poprawnie po polsku!

#6 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 19:44

chłopaki zaraz dam więcej info, tylko chwilkę temat ogarnę - chyba jesteśmy pierwsi :-)

Dołączona grafika

jak widzicie odpalilem 10.6 z innym kernelem
Dołączona grafika

[ Dodano: 2011-11-28, 20:38 ]
Na screenie nie widać, ale jądro jest z 10.6.8 (Darwin 10.8.0) żadnych modyfikacji.
Podczas bootowania miałem zwisy (nieskończoność oczekiwania) i mam wrażenie ze odpalanie z flaga -v zawsze ruszyło....

Obecnie zrobiłem update do 10.6.8 - był problem z pci configuration... , ale flaga npci=0×2000 rozwiązała problem. System coś zamula, jadę dalej.

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#7 314TeR

314TeR

    Administrator

  • Administrators
  • 18057 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 28 listopad 2011 - 20:59

Czy w/w oznacza że jedziesz na standardowym kernelu? używałeś flagi busratio?


ASUS MAXIMUS VII IMPACT | Core i7-4790K | 16GB DDR3 2400 CL10 | GTX 980 Ti | FiiO E10 | OS X Retail via UniBootX Clover

ASUS Z87M-PLUS | Core i5-4590T | 8GB DDR3L 1333 | HD4600 | OS X Retail via UniBootX Cloverbyłe haMac'i: ASUS P5W DH DeluxeASUS P7P55 WS Supercomputer | ASUS P8Z68 Deluxe/GEN3 | ASUS P8Z77-V PRO THUNDERBOLTJak uruchomić na wypasie ALC 882/888/889/1200 | STOP Gigafail | P5W DH Deluxe - perfekcyjny hackintosh | Piszę poprawnie po polsku!

Co daje kalibracja monitora - zobacz jak można poprawić jakość obrazu.

 

Najszybszy hackintosh na świecie za procesorem 12C identyfikujący się jako Mac Pro (Late 2013) wg rankingu Geekbench: 37000 pkt

 

Pomogliśmy Tobie - pomóż nam - przekaż darowiznę na utrzymanie forum.

 


#8 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 21:09

Tak - oryginalny kernel - niezłe jaja :-)
Busratio jeszcze nie
Obecnie zaladowalem GE i użylem SMBios od 12,2 ale gdy mi sie ląduje to po wejściu w tryb graficzny ekran zatrzymuje sie na kolorze szarym, czasem zostaje na niebieskim

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#9 MietasSR

MietasSR
  • Members
  • 1245 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 21:16

No faktycznie, niezłe jaja :)
Spróbuj wywalić PM - może to wini.
Jeśli nie - to busratio.
Jeśli nadal nic to modyfikowany kernel :(

Asus P8Z77-V LX | Celeron G550 2.6GHz | 4GB DDR3 | 320GB HDD | GeForce G210 1GB | SB Live! 5.1 | OS X Yosemite DP1/Win8.1 Eval

FlagaPL.gifPiszę poprawnie po polsku!


#10 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 21:21

Dołączona grafika

:-) na podłodze kiepsko się pracuje - trzeba sobie jakoś umilić

a do rzeczy - update poszedł pomyślnie do 10.6.8 i juz wystartowalem z dysku, bez smbios i GE, wiec obstawiam ze cos z tego wywala - moze jednak identyfikacja ?

[ Dodano: 2011-11-28, 22:06 ]
kurde, to cos dziwnego, ze teraz zwiesza sie na tym ekranie

Dołączona grafika

wywalilem cale Extra i ruszam z plyty, ale dokladnie na takim ekranie wisi - dziwne, ze zaraz po update z 10.6 na 10.6.8 odpalil, wiec na pewno sie da - grzebie dalej.

[ Dodano: 2011-11-28, 22:23 ]
jest mały postęp

Dołączona grafika

[ Dodano: 2011-11-28, 22:46 ]
Walilo błędami braku synchronizacji TSC - ustawilem CPUS=1 i maszyna wstaje i chodzi teraz płynnie

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#11 Marucins

Marucins

    Witcher

  • Moderators
  • 1827 postów
  • LocationPL (Bia)

Napisano 28 listopad 2011 - 23:10

Zrób to online - Justin.tv - będzie ciekawiej.

haMac Asus Gryphon Z97 Armour Edition # Intel i7-4790K # EVGA GTX 980 Ti SC # G.Skill TridentX DDR3 2400 MHz CL10 (4x4GB) # Samsung 850 PRO 512GB + Crucial M550 256GB + WD VelociRaptor 1TB # AirPort Extreme (BCM94360CD) # SeaSonic Platinum-1200 (SS-1200XP3) # Phanteks Enthoo Primo

Spoiler

VPN -> http://nordvpn.com/ (-20% przy odnow.) /kupon: 3ydeal (~$2,75/m-c)

Staram się pisać poprawnie po polsku FlagaPL.gif


#12 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 28 listopad 2011 - 23:16

szczególnie jak dokończę flaszkę :-D

chcę odpalić liona i zobaczyć jak tam instalacja będzie się zachowywać.

[ Dodano: 2011-11-28, 23:54 ]
Dołączona grafika
Dołączona grafika

[ Dodano: 2011-11-29, 00:56 ]
Lion podobnie jak Snow zainstalował sie bez problemu. Nie mogę jednak zbootowac sie z dysku, ciagle korzystam z pena lub płytki, aby dokonać startu. Jak próbuje to konczy sie szarym ekranem. Wystarczy ze na dysku założe Extra i wrzuce tam chameleon pliste.

Idę spać, bo juz nie myśle.

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#13 314TeR

314TeR

    Administrator

  • Administrators
  • 18057 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 29 listopad 2011 - 02:06

Jak na mój gust VGA Ci staje okoniem... nie masz czegoś sprawdzonego, jakiegoś GF9xxx lub ATI4870 2xDVI...

ASUS MAXIMUS VII IMPACT | Core i7-4790K | 16GB DDR3 2400 CL10 | GTX 980 Ti | FiiO E10 | OS X Retail via UniBootX Clover

ASUS Z87M-PLUS | Core i5-4590T | 8GB DDR3L 1333 | HD4600 | OS X Retail via UniBootX Cloverbyłe haMac'i: ASUS P5W DH DeluxeASUS P7P55 WS Supercomputer | ASUS P8Z68 Deluxe/GEN3 | ASUS P8Z77-V PRO THUNDERBOLTJak uruchomić na wypasie ALC 882/888/889/1200 | STOP Gigafail | P5W DH Deluxe - perfekcyjny hackintosh | Piszę poprawnie po polsku!

Co daje kalibracja monitora - zobacz jak można poprawić jakość obrazu.

 

Najszybszy hackintosh na świecie za procesorem 12C identyfikujący się jako Mac Pro (Late 2013) wg rankingu Geekbench: 37000 pkt

 

Pomogliśmy Tobie - pomóż nam - przekaż darowiznę na utrzymanie forum.

 


#14 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 11026 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 29 listopad 2011 - 12:44

OMFG! jedziesz istig, jedziesz. Ja tez winilbym grafike... Ja pitole ciekawe czy 10.6.8/10.7.x na faktycznie natywne wsparcie...

Ps. Nie pomoge za wiele bo ciezko siedziedz na iPhonie, pozatym remont goni:/

MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000+GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 8 GB RAM | HD4600+GTX650 | 2xHP 24" + 1xDell 27" | mSATA SSD 32GB + SSD 120GB + SSHD 500 GB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi+BT

HomeSerwer: Dell 7010 | i3-3240 | 14 GB RAM | 2xWD RED 2TB | Synology DSM 6.1.7 @ Jun's bootloader | Virtual Machine Manager | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | Nie pomagam na PRIV


#15 Astarael

Astarael
  • R.E.D.
  • 1672 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 13:44

Zamiast flagi cpus=1 sprawdź VoodooTSCSync. Jak wybuchnie to zmień CPUSNumber w Info.plist - to może załatwić kwestię zamulania. Kext znajdziesz w moim poradniku do R61i (chip...).
Gratuluję sprzętu i wstępego sukcesu :D
Snow Leopard 10.6.8 Retail on Lenovo ThinkPad R61i 8932-FDG - This one is resting in peace now.
Lenovo ThinkPad Edge E420s 4401-6YG | Core i5-2430M | HM65 | Intel HD 3000 | Conexant CX20590 | Realtek RTL8111/8168B | Intel Centrino 1000
MacBook Pro 13" Mid 2012 Intel Core i5 | HD 4000 | Wszystko działa OTB!
Dołączona grafika Piszę poprawnie po polsku!

#16 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 29 listopad 2011 - 18:11

wracam do gry - zdobyłem 9600GT :-D

sprzętu nie ma co gratulować - mam go w testach (oczywiście wszystko może się zmienić jak testy wypadną :-D )

[ Dodano: 2011-11-29, 18:32 ]
tak to grafa nie chciała podnieść systemu.

Obecnie chameleon jest już na dysku i z niego bootuje, identyfikacja iMac12,2 :-)
w kextach obecnie fakesmc i nullcpu...

zauwazylem w informacji o Serial ATA - Unknown AHCI Standard Controller
:-D

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#17 314TeR

314TeR

    Administrator

  • Administrators
  • 18057 postów
  • LocationWarszawa

Napisano 29 listopad 2011 - 18:40

zauwazylem w informacji o Serial ATA - Unknown AHCI Standard Controller

Niestety standard... ale co ciekawe Z68 na SB też nie są identyfikowane poprawnie, mimo że identyfikatory kontrolera jest w kextach systemowych...

Próbowałeś pewnie bec nulcpu... i pewnie KP z AIPCM... jeśli tak to spachuj go speedsteperem i zobaczymy czy wstanie bez null i bez KP...

ASUS MAXIMUS VII IMPACT | Core i7-4790K | 16GB DDR3 2400 CL10 | GTX 980 Ti | FiiO E10 | OS X Retail via UniBootX Clover

ASUS Z87M-PLUS | Core i5-4590T | 8GB DDR3L 1333 | HD4600 | OS X Retail via UniBootX Cloverbyłe haMac'i: ASUS P5W DH DeluxeASUS P7P55 WS Supercomputer | ASUS P8Z68 Deluxe/GEN3 | ASUS P8Z77-V PRO THUNDERBOLTJak uruchomić na wypasie ALC 882/888/889/1200 | STOP Gigafail | P5W DH Deluxe - perfekcyjny hackintosh | Piszę poprawnie po polsku!

Co daje kalibracja monitora - zobacz jak można poprawić jakość obrazu.

 

Najszybszy hackintosh na świecie za procesorem 12C identyfikujący się jako Mac Pro (Late 2013) wg rankingu Geekbench: 37000 pkt

 

Pomogliśmy Tobie - pomóż nam - przekaż darowiznę na utrzymanie forum.

 


#18 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 05 grudzień 2011 - 19:00

u mnie na z68 sata wykrywa jako Intel 6 Series Chipset, więc jest ok

tak bez nulla sie wywala, ale nie widzialem na czym

[ Dodano: 2011-11-29, 19:49 ]
a co do grafiki (9600gt) to nie jest poprawnie identyfikowana i wentyl zapiernicza na maxa

[ Dodano: 2011-11-29, 20:51 ]
Dołączona grafika

coś nie daje się odpalić karty sieciowej...

[ Dodano: 2011-11-29, 21:29 ]
patchowanie AICPUPM i wywalenie Null... konczy sie wywaleniem podczas bootowania. Nie sa to klasyczne KP, tylko od razu restarty.

[ Dodano: 2011-11-29, 22:26 ]

Zamiast flagi cpus=1 sprawdź VoodooTSCSync. Jak wybuchnie to zmień CPUSNumber w Info.plist - to może załatwić kwestię zamulania. Kext znajdziesz w moim poradniku do R61i (chip...).


po zmianie w pliscie nie panikuje i bez cpus=1 system wstaje, ale dalej muli


Czyli na ta chwile i tak cud ze w ogole odpala, a poza tym kupa roboty: chodzi na jednym jaju, problem z grafika, z siecia, PM i cholera wie jeszcze z czym. Wole pograc w SC2 ;-)

[ Dodano: 2011-12-02, 11:25 ]
coraz bardziej wydaje mi się, że Apple oleje Sandy Bidge-E i poczeka juz na Ivy

[ Dodano: 2011-12-05, 18:59 ]
gosc na forum tonyego odpalil na asusie bez problemu - wtf ?!
http://www.tonymacx86.com/viewtopic.php?p=259003#p259003

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra


#19 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 11026 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 05 grudzień 2011 - 19:17

Pewno dużo do rzeczy ma identyfikacja jako MP3.1. Przeleć ustawienia BIOSu.

MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000+GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 8 GB RAM | HD4600+GTX650 | 2xHP 24" + 1xDell 27" | mSATA SSD 32GB + SSD 120GB + SSHD 500 GB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi+BT

HomeSerwer: Dell 7010 | i3-3240 | 14 GB RAM | 2xWD RED 2TB | Synology DSM 6.1.7 @ Jun's bootloader | Virtual Machine Manager | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | Nie pomagam na PRIV


#20 iStig

iStig
  • R.E.D.
  • 651 postów

Napisano 05 grudzień 2011 - 19:34

fajnie ze poszlo, ale wynik nie powala

moze cos z pakietu multishitu mu pomoglo :-D

z braku czasu testy odstawiam ;-(

ASUS MAXIMUS VI GENE | i7-4770K | Corsair H80i + 2x Noctua NF-F12 PWM | 16GB (2x8GB) DDR3 Patriot PV316G240C0KRD | 2x Samsung 840 PRO 256GB + Samsung 1TB F3 + WD 2TB WD20EVDS | Sony AD-7690H | GeForce GTX 780 | Seasonic SS-760XP | Silverstone FT03 Black + 2x Noctua NF-S12A PWM | ACD 27" | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | Sierra & Windows 10

 

ASUS Z170 PRO GAMING | i5-6500 | 16GB (2x8GB) DDR4 Kingston HX421C14FBK2/16 | Intel 750 400GB SSDPEDMW400G4X1 | GeForce GTX 750Ti | Apple 802.11ac WiFi + BT 4.0 | High Sierra





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych