Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

Ukrywanie dysków


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
43 odpowiedzi w tym temacie

#1 JaJo

JaJo
  • Members
  • 63 postów

Napisano 08 grudzień 2013 - 23:27

Mam prośbę, czy pomoże mi ktoś z poprawieniem configu, odnośnie wyświetlania w Cloverze wyznaczonych partycji?


Mój obecny zapis:

<key>Scan</key><dict><key>Entries</key><true/><key>Legacy</key><true/><key>Tool</key><false/></dict><key>Custom</key><dict><key>Entries</key><array><dict><key>Path</key><string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string><key>VolumeType</key><array><string>External</string><string>Internal</string></array><key>Hidden</key><true/><key>Disabled</key><true/></dict><dict><key>Path</key><string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string><key>Title</key><string>CD/DVD</string><key>FullTitle</key><string>CD/DVD</string><key>VolumeType</key><string>Optical</string><key>Hidden</key><false/><key>Disabled</key><false/></dict></array></dict>

Chciałbym, żeby wyświetlał mi tylko 2 partycje ( OS X i WINDOWS), ewentualnie podpięte zewnętrzne peny i dvd, jak należy to wpisywać?

W tej chwili wyświetla mi wszytskie partycje i jakieś external efi i coś jeszcze ;/



#2 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 09 grudzień 2013 - 01:09

    <key>GUI</key> 
    <dict> 
        <key>Scan</key> 
        <dict> 
            <key>Entries</key> 
            <true/> 
            <key>Legacy</key> 
            <false/> 
            <key>Tool</key> 
            <false/> 
        </dict> 
        <key>Custom</key> 
        <dict> 
            <key>Entries</key> 
            <array> 
                <dict> 
                    <key>Path</key> 
                    <string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string> 
                    <key>VolumeType</key> 
                    <array> 
                        <string>External</string> 
                        <string>Internal</string> 
                    </array> 
                    <key>Hidden</key> 
                    <true/> 
                    <key>Disabled</key> 
                    <true/> 
                </dict> 
                <dict> 
                    <key>Path</key> 
                    <string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string> 
                    <key>Title</key> 
                    <string>CD/DVD</string> 
                    <key>FullTitle</key> 
                    <string>CD/DVD</string> 
                    <key>VolumeType</key> 
                    <string>Optical</string> 
                    <key>Hidden</key> 
                    <false/> 
                    <key>Disabled</key> 
                    <false/> 
                </dict> 
                <dict> 
                    <key>Path</key> 
                    <string>\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi</string> 
                    <key>Title</key> 
                    <string>Windows</string> 
                    <key>FullTitle</key> 
                    <string>Windows</string> 
                    <key>Hidden</key> 
                    <false/> 
                    <key>Disabled</key> 
                    <false/> 
                </dict> 
            </array> 
        </dict> 
    </dict>

Konfig pod winde w UEFI. Wszystko inne będzie ukryte.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#3 arthe

arthe
  • Members
  • 50 postów
  • LocationKraków

Napisano 19 marzec 2014 - 12:09

Hej. Też mam problem z wyłączeniem z tym że partycji EFI na drugim dysku.

 

Mam zainstalowany Mavericks na SSD, a Windows 8.1 na 1TB HDD i teraz mam pytanie co i gdzie muszę wpisać w configu, żeby wyłączyć partycję EFI Windowsa.

 

Aktualnie pokazuje mi 3 Systemy w Cloverze

1. Windows

2. Boot from Mavericks..

3. Boot from Microsoft EFI

 

1. Chciałbym wyłączyć partycję nr 3? Jak mogę to zrobić?

2. Czy istnieje możliwość zmiany kolejności, żeby partycja 2 była jako 1 i na odwrót w Cloverze?

3. Czy istnieje możliwość wyłączenia napisów z partycji z Macericks "Boot from"? Na partycji z Windowsem tego nie ma

 

Dzięki za pomoc.


Asus Gryphon Z87 | i5-4670K | Patriot 2x4GB 1866Mhz | Asus Radeon HD7770 | Samsung SSD 840 Pro 128GB | WD 1TB 64MB 7200 | Thermaltake Smart SE 550W 80 Bronze

UEFI Clover | Maverick 10.9.1


#4 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 19 marzec 2014 - 12:40

W sekcji GUI:

<key>Custom</key><dict>
<key>Entries</key>
<array>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>VolumeType</key>
<array>
<string>External</string>
<string>Internal</string>
</array>
<key>Hidden</key>
<true/>
<key>Disabled</key>
<true/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>Title</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>FullTitle</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>VolumeType</key>
<string>Optical</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi</string>
<key>Title</key>
<string>Windows</string>
<key>FullTitle</key>
<string>Windows</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
</array>
</dict>

 

Wszystko możesz ustawić przez custom entries.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#5 arthe

arthe
  • Members
  • 50 postów
  • LocationKraków

Napisano 19 marzec 2014 - 15:38

Problem jest taki ze jak sprwadzam partycje to ta z maca jest partycją EFI, a ta z windowsa nie jest partycją. Zobacz tutaj:

 

https://www.dropbox....19 15.37.08.png

 

Chyba że jego nazwa to disk1s1? Jeśli tak to co powinienem wpisać, żeby wyłączyć tą partycję, bo coś mi nie wychodzi? Dzięki.


Asus Gryphon Z87 | i5-4670K | Patriot 2x4GB 1866Mhz | Asus Radeon HD7770 | Samsung SSD 840 Pro 128GB | WD 1TB 64MB 7200 | Thermaltake Smart SE 550W 80 Bronze

UEFI Clover | Maverick 10.9.1


#6 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 19 marzec 2014 - 16:22

Na sile probujesz wywazyc otwarte drzwi. Weź wklep to co Ci dalem wyżej. Zadziała pięknie jak masz win w uefi.

MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#7 arthe

arthe
  • Members
  • 50 postów
  • LocationKraków

Napisano 19 marzec 2014 - 17:30

Okazuje się, że mam już to w Cloverze co mi dałeś, więc nic to nie dało :/ Przy instalacji ze sticka nie moglem wybrac opcji UEFI: nazwa dysku wywalalo do Biosa, tylko samą nazwę dysku, a po instalacji partycja była w MBR. Przekonwertowałem ją po instalacji w jakimś programie z MBR na GPT, żeby na Macu działała. Więc być moze nie zainstalowałem w uefi (chociaż partycja EFI została założona podczas instalacji).

 

także brakuje mi już pomysłów na to co zmienić.


Asus Gryphon Z87 | i5-4670K | Patriot 2x4GB 1866Mhz | Asus Radeon HD7770 | Samsung SSD 840 Pro 128GB | WD 1TB 64MB 7200 | Thermaltake Smart SE 550W 80 Bronze

UEFI Clover | Maverick 10.9.1


#8 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 19 marzec 2014 - 17:54

Jak nie masz napędu DVD to zrób klucz z windowsem porządnie ręcznie albo za pomocą rufusa: http://rufus.akeo.ie/


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#9 arthe

arthe
  • Members
  • 50 postów
  • LocationKraków

Napisano 19 marzec 2014 - 19:37

Robiłem programem Windowsa. No nic w takim razie spróbuję w ten sposób. Myślisz, że dlatego nie ukrywa?


Asus Gryphon Z87 | i5-4670K | Patriot 2x4GB 1866Mhz | Asus Radeon HD7770 | Samsung SSD 840 Pro 128GB | WD 1TB 64MB 7200 | Thermaltake Smart SE 550W 80 Bronze

UEFI Clover | Maverick 10.9.1


#10 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 20 marzec 2014 - 00:17

Prawidłowo zainstalowany win w UEFI + moje wpisy j.w. i efekt murowany,


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#11 arthe

arthe
  • Members
  • 50 postów
  • LocationKraków

Napisano 22 marzec 2014 - 13:42

Ok, dzięki wielkie :)


Asus Gryphon Z87 | i5-4670K | Patriot 2x4GB 1866Mhz | Asus Radeon HD7770 | Samsung SSD 840 Pro 128GB | WD 1TB 64MB 7200 | Thermaltake Smart SE 550W 80 Bronze

UEFI Clover | Maverick 10.9.1


#12 HardcoreQ

HardcoreQ
  • Members
  • 233 postów
  • LocationRadzionków

Napisano 22 marzec 2014 - 23:58

A czy jest jakiś sposób na Windowsa Legacy? Mój sprzęt nie pozwala na postawienie w UEFI, a irytują mnie cztery partycje z Windowsa (Legacy HD1, Legacy HD2...HD4). Chciałbym zostawić tylko jedną z nich (Legacy HD3 - System Reserved), aby móc zbootować Windowsa za pomocą clovera i przede wszystkim porządek. Z góry dziękuję :)


  • radzwi lubi to

Acer FMP55 | i3 530 (2,93GHz) | 3GB 1333MHz | Gigabyte R9 270X | FSP Group 500W | Samsung 500GB | OS X Yosemite 10.10.1| & Windows 8.1 PRO|


#13 barylatko

barylatko
  • Members
  • 583 postów

Napisano 14 kwiecień 2014 - 20:08

O to jest dobre pytanie HardcoreQ też tak chcę...


Hack:  Yosemite 10.10.2  | Asus P5WDG2 WS PRO | CORE 2 QUAD Q6600  | nV 640GT | 8GB DDR2 |
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku!


#14 m8kbv

m8kbv
  • Members
  • 238 postów

Napisano 16 kwiecień 2014 - 15:37

U mnie jest problem. Wklejam w odpowiednie miejsce to co podał oswaldini i efekt jest taki, że wyświetla mi wciąż wszystkie partycje:
boot microoft efi boot menu from efi
boot uefi internal from efi
boot mac os x
boot recovery from recovery hd
boot windows from temp

boot recovery from efi

boot windows from

Windows instalowany w trybie uefi (guid). 


OS X 10.12.5: MB Air 7.2 256GB 4GB RAM
OS X 10.12 : MSI Z97m GAMING l i5 4670k  l 8GB Kingston KVR16N11/8  l BCM94360CD l Plextor m6pro 128GB l Samsung SM951 l MSI GTX1060 6GB PASCAL :cry:  l 256GB l XFX XTR 650W l Bitfenix Phenom M l

OS X 10.11 : HP 720 G2 l i5 5200u l 4GB RAM l BCM94352Z l Samsung SSD  128GBl

 

 


#15 Grzesiek13

Grzesiek13
  • Moderators
  • 1725 postów
  • LocationNowy Sącz

Napisano 17 kwiecień 2014 - 06:14

U mnie jest problem. Wklejam w odpowiednie miejsce to co podał oswaldini i efekt jest taki, że wyświetla mi wciąż wszystkie partycje:
boot microoft efi boot menu from efi
boot uefi internal from efi
boot mac os x
boot recovery from recovery hd
boot windows from temp

boot recovery from efi

boot windows from

Windows instalowany w trybie uefi (guid). 

No właśnie, co wklejasz? Ew. definiuj za pomocą sekcji hide


10.12|BitFenix Phenom M |Intel Core i3 6100|ASRock B250M Pro 4|8GB RAM DDR4|Intel HD 530|ADATA Ultimate SU800 256GB|BeQuiet L8 400W|Dell P2314H
Jeśli naprawdę myślisz że "piszesz poprawnie po polsku" to wróć się do każdego swojego posta i popraw źle użyte apostrofy
Nawet nie próbuj męczyć mnie na PW, od tego jest forum


#16 m8kbv

m8kbv
  • Members
  • 238 postów

Napisano 17 kwiecień 2014 - 06:37

Mój config.plist
http://www30.zippysh...99176/file.html
 

 

a wklejałem do config.plist dane z 2 posta, aktualnie wkleiłem dane z 4go:

 

<key>Custom</key><dict>
<key>Entries</key>
<array>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>VolumeType</key>
<array>
<string>External</string>
<string>Internal</string>
</array>
<key>Hidden</key>
<true/>
<key>Disabled</key>
<true/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>Title</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>FullTitle</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>VolumeType</key>
<string>Optical</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi</string>
<key>Title</key>
<string>Windows</string>
<key>FullTitle</key>
<string>Windows</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
</array>
</dict>

Koduj fragmenty z plików konfiguracyjnych.

MKjanek32


OS X 10.12.5: MB Air 7.2 256GB 4GB RAM
OS X 10.12 : MSI Z97m GAMING l i5 4670k  l 8GB Kingston KVR16N11/8  l BCM94360CD l Plextor m6pro 128GB l Samsung SM951 l MSI GTX1060 6GB PASCAL :cry:  l 256GB l XFX XTR 650W l Bitfenix Phenom M l

OS X 10.11 : HP 720 G2 l i5 5200u l 4GB RAM l BCM94352Z l Samsung SSD  128GBl

 

 


#17 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 17 kwiecień 2014 - 10:46

Do sekcji GUI masz dodać to:

 

<key>Scan</key>
<dict>
<key>Entries</key>
<true/>
<key>Legacy</key>
<false/>
<key>Tool</key>
<false/>
</dict>
<key>Custom</key>
<dict>
<key>Entries</key>
<array>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>VolumeType</key>
<array>
<string>External</string>
<string>Internal</string>
</array>
<key>Hidden</key>
<true/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>Title</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>FullTitle</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>VolumeType</key>
<string>Optical</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi</string>
<key>Title</key>
<string>Windows</string>
<key>FullTitle</key>
<string>Windows</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
</array>
</dict>

Jak Ci nie zadziała to albo masz archaicznego Clovera albo po prostu robisz coś źle, nie ma innej opcji - wierz mi. Jak CI nie działają te wpisy to masz zainstalwoanego windowsa w legacy, a nie w UEFI albo masz jakiś syf pozostawiony na partycjach.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#18 m8kbv

m8kbv
  • Members
  • 238 postów

Napisano 22 kwiecień 2014 - 22:40

 

Do sekcji GUI masz dodać to:

 

<key>Scan</key>
<dict>
<key>Entries</key>
<true/>
<key>Legacy</key>
<false/>
<key>Tool</key>
<false/>
</dict>
<key>Custom</key>
<dict>
<key>Entries</key>
<array>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>VolumeType</key>
<array>
<string>External</string>
<string>Internal</string>
</array>
<key>Hidden</key>
<true/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\BOOT\BOOTX64.efi</string>
<key>Title</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>FullTitle</key>
<string>CD/DVD</string>
<key>VolumeType</key>
<string>Optical</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
<dict>
<key>Path</key>
<string>\EFI\Microsoft\Boot\bootmgfw.efi</string>
<key>Title</key>
<string>Windows</string>
<key>FullTitle</key>
<string>Windows</string>
<key>Hidden</key>
<false/>
<key>Disabled</key>
<false/>
</dict>
</array>
</dict>

Jak Ci nie zadziała to albo masz archaicznego Clovera albo po prostu robisz coś źle, nie ma innej opcji - wierz mi. Jak CI nie działają te wpisy to masz zainstalwoanego windowsa w legacy, a nie w UEFI albo masz jakiś syf pozostawiony na partycjach.

 

Ok działa z tym że jest problem:
Po podłączeniu pendrive z cloverem pokazuje się ikonka pena w cloverze (bootowanym z efi) z napisem windows, gdy się ją uruchomi- odpala się  system. Wygląda to tak:
http://fotoo.pl//out...1_s7301271.jpg[

Gdy podłączę pena z instalką windows 7 w cloverze, pokazują mi się 2 nowe ikonki.:
http://fotoo.pl//out...99_s7301269.jpg
po uruchomieniu 1 z nich nie dzieje się nic, po uruchomieniu drugiej widzimy taki oto obrazek:
http://fotoo.pl//out...00_s7301270.jpg

Efekt zamierzony został uzyskany- mam tylko 2 ikonki windows i os x (i oczywiście recovery). Da się zrobić tak, by po podłączeniu odpowiednich penów, pokazywały się ikonki a po uruchomieniu ich działały jak trzeba (np instalka win 7 uruchamia instalkę win 7)?


OS X 10.12.5: MB Air 7.2 256GB 4GB RAM
OS X 10.12 : MSI Z97m GAMING l i5 4670k  l 8GB Kingston KVR16N11/8  l BCM94360CD l Plextor m6pro 128GB l Samsung SM951 l MSI GTX1060 6GB PASCAL :cry:  l 256GB l XFX XTR 650W l Bitfenix Phenom M l

OS X 10.11 : HP 720 G2 l i5 5200u l 4GB RAM l BCM94352Z l Samsung SSD  128GBl

 

 


#19 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10528 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 23 kwiecień 2014 - 00:24

Stare drivery/clover albo źle zrobiony pen. Win7 polecam zrobić za pomocą softu Rufus pod windowsem. Mam Win na USB i na HDD - zero problemu przy wpisach, które Ci dałem.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 16 GB RAM | HD4600 | 250 GB macOS + 500 GB + 1 TB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#20 m8kbv

m8kbv
  • Members
  • 238 postów

Napisano 23 kwiecień 2014 - 07:48

Clover z lutego 2014, 3 źle zrobione peny?
Przeanalizuj proszę mój config.plist, może to tam gdzieś jest błąd:
http://www12.zippysh...71741/file.html


OS X 10.12.5: MB Air 7.2 256GB 4GB RAM
OS X 10.12 : MSI Z97m GAMING l i5 4670k  l 8GB Kingston KVR16N11/8  l BCM94360CD l Plextor m6pro 128GB l Samsung SM951 l MSI GTX1060 6GB PASCAL :cry:  l 256GB l XFX XTR 650W l Bitfenix Phenom M l

OS X 10.11 : HP 720 G2 l i5 5200u l 4GB RAM l BCM94352Z l Samsung SSD  128GBl

 

 





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych