Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie
- - - - -

Automatyczne montowanie dyskow sieciowych po starcie systemu


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
2 odpowiedzi w tym temacie

#1 arielvanp

arielvanp
  • Donator
  • 1152 postów
  • LocationŻory PL / Cork IE

Napisano 16 styczeń 2014 - 19:40

Witajcie.
Mam pytanie czy istnieje mozliwosc automatycznego montowania dyskow sieciowych w os x po starcie systemu ?

haMAC i7 | ASUS Z87 Gryphon | Core i7-4790k | 16 GB DDR3 1600MHz | Toshiba Q series 128GB SSD x2 (raid0) & Seagate ST1000DM003-9YN162 1TB HDD | Asus Geforce GTX 760 2GB | ALC 892 | FiiO E10 | i217V | AirPort Extreme BCM94360CD | Apple IR & Bluetooth 4.0 | Apple Magic Mouse | Logitech K750 MAC | Dell UltraSharp U2913WM + Dell Professional P2210H | Mac OS X 10.11 & Clover

HaMAC C2D | MSI P45-8D | Core 2 Duo E7600 3.06GHz  | 4GB DDR2 677mhz | Seagate 500GB | Nvidia Quadro NVS295 256MB | ALC 888 | Realtek 8111C | AirPort Extreme BCM4321 | Mac OS X 10.6.8 & Clover

MacBookPro8,1 | Core i5 2415M | 8GB DDR3 1066MHz | Samsung 840 PRO 128GB SSD | HD3000 | Mac OS X 10.11

HTPC - Intel NUC DN2820FYKH | Intel Celeron 2820 | 4GB DDR3 | 64GB SSD | Intel HD Graphics | ALC283 | OpenELEC


#2 Maxavelli

Maxavelli
  • Members
  • 99 postów

Napisano 16 styczeń 2014 - 20:08

Ja korzystam z DriveMounter - dostepny w Mac App Store, jest wersja FREE wiec mozna przetestowac przed zakupem.

#3 arielvanp

arielvanp
  • Donator
  • 1152 postów
  • LocationŻory PL / Cork IE

Napisano 16 styczeń 2014 - 20:43

Darmowa wersja cos nie chce dzialac nie montuje dyskow ...

moze jakis inny programik albo sposob ?

[ Dodano: 2014-01-16, 21:48 ]
Ok sprawa rozwiazana dzieki automatorowi :)

http://macexpress.info/porady/files/20121028-os-x-automatycznie-montujemy-dyski-sieciowe-przy-starcie-systemu.html

haMAC i7 | ASUS Z87 Gryphon | Core i7-4790k | 16 GB DDR3 1600MHz | Toshiba Q series 128GB SSD x2 (raid0) & Seagate ST1000DM003-9YN162 1TB HDD | Asus Geforce GTX 760 2GB | ALC 892 | FiiO E10 | i217V | AirPort Extreme BCM94360CD | Apple IR & Bluetooth 4.0 | Apple Magic Mouse | Logitech K750 MAC | Dell UltraSharp U2913WM + Dell Professional P2210H | Mac OS X 10.11 & Clover

HaMAC C2D | MSI P45-8D | Core 2 Duo E7600 3.06GHz  | 4GB DDR2 677mhz | Seagate 500GB | Nvidia Quadro NVS295 256MB | ALC 888 | Realtek 8111C | AirPort Extreme BCM4321 | Mac OS X 10.6.8 & Clover

MacBookPro8,1 | Core i5 2415M | 8GB DDR3 1066MHz | Samsung 840 PRO 128GB SSD | HD3000 | Mac OS X 10.11

HTPC - Intel NUC DN2820FYKH | Intel Celeron 2820 | 4GB DDR3 | 64GB SSD | Intel HD Graphics | ALC283 | OpenELEC





Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych