Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

ASUS P8P67 LE kdp_poll: no debugger device


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 Endriuszka

Endriuszka
  • Members
  • 23 postów

Napisano 26 marzec 2014 - 19:51

po zrobieniu pendriva z Cloverem oraz z OSX Lion , zrobiłem rebbot i po klinieciu w Clover ikony do instalcji OSX wyskauje mi :



Waiting for remote debugger connection.

kdp_poll: no debugger device




i nic sie nie dzieje, pomaga dopiero reboot ale znów jest to samo



#2 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10678 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 26 marzec 2014 - 22:16

Źle skonfigurowany clover ? Nie no za mało informacji żeby cokolwiek pomóc, panowie ileż można powtarzać. Jakiś konfig maszyny, wersja Clovera, zastosowane kexty i drivery efi, itp, system retai czy distro.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 8 GB RAM | HD4600 | SSHD 500 GB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#3 Endriuszka

Endriuszka
  • Members
  • 23 postów

Napisano 29 marzec 2014 - 17:20

mój sprzęt jaki posiadam i na którym wyskajuje mi ten błąd :/

 

 

1) CPU - i5-2310 / LGA1155 / 6MB http://ark.intel.com...-up-to-3_20-GHz

   Fabryczny wiatrak z wersji BOX

2) Mobo - ASUS P8P67 LE ver. 3.0 http://www.asus.com/...#specifications

3) GPU - ASUS GTX 550 TI Direckt DC 1GB GDDR5 http://www.asus.com/...I1GD5/#overview

4) Kingston HyperX 8 GB DDR3 / 1600 CL9 240 http://www.kingston....9D3X2K2_8GX.pdf

5) HDD Seagate Barracuda  7200.12 1TB / ST31000524AS http://www.seagate.c...68-6-1101pl.pdf

6) BeQuiet DARK POWER PRO 10 | 650W http://www.bequiet.c...powersupply/303



#4 oswaldini

oswaldini
  • Moderators
  • 10678 postów
  • LocationBrzeszcze / Kraków

Napisano 29 marzec 2014 - 21:25

Komp w pełni kompatybilny pod Hacka. W config.plist ustaw injekcję grafiki nvidia na true bo inaczej nie wystartuje OSX.


MacBook Pro 2012 MD103 15" | i7-3615QM | 8 GB RAM | HD4000 + GT650M | Samsung 830 256 GB
Hack Gigabyte H81N | i5-4460 | 8 GB RAM | HD4600 | SSHD 500 GB | Raijintek Metis | SFX-L 500W | WiFi
HomeSerwer: HP G7 N54L | 2.2GHz (800-2200Mhz) | 4GB RAM | 2x WD RED 2TB | Synology DSM 6.0.2 @ Jun's bootloader | Time Machine + PLEX + CouchPotato + SickRage + masa innych

iPhone 7 32GB Black
FlagaPL.gif Piszę poprawnie po polsku! | CloverEFI | Nie pomagam na PRIV


#5 Endriuszka

Endriuszka
  • Members
  • 23 postów

Napisano 31 marzec 2014 - 18:19

juz to zrobiłem (na true w inekcji) była to pierwsza rzecz która zrobiłem






Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych