Skocz do zawartości

haMac.pl używa cookie. Przeczytaj Privacy Policy aby dowiedzieć się więcej. Aby usunąć tę wiadomość, proszę kliknąć w przycisk po prawej:    Akceptuję użycie cookie

Zdjęcie

Clover nie widzi dysku z instalacją osx


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 kiim

kiim
  • Members
  • 11 postów

Napisano 25 sierpień 2014 - 23:09

Bardzo proszę o pomoc. Clover i instalacja osx na jednym pendrive przygotowana według tutoriala z forum. Clover się botuje ale nie widać na nim instalacji osx. 

 

 



#2 javazlaz

javazlaz
  • Members
  • 1523 postów
  • LocationCzęstochowa

Napisano 26 sierpień 2014 - 07:18

Odpowiedziałem Ci tutaj http://hamac.pl/topi...108/#entry92855
macOS 10.13.6 + Windows 10 Pro - Asus Z97-C (v2403) | Core i3-4330 | G.Skill RipjawsX 16GB DDR3 1600MHz CL7 1.5V | HD 4600 | Samsung 850 EVO 250GB | WD Red 1TB | Intel I218-V | Fenvi FV-T919 | ALC 892 | be quiet! Pure Power L8-300W | SPC HE924v2 | Fractal Design Define R4 Titanium | Dell P2210

iOS 11.4.1 - iPhone SE 16GB Space Gray
 
Spoiler

#3 kiim

kiim
  • Members
  • 11 postów

Napisano 26 sierpień 2014 - 08:07

Przepraszam za dublowanie tematów, można usunąć ale niestety to nie pomogło. Plik już tam jest.



#4 p410

p410
  • Members
  • 22 postów

Napisano 03 kwiecień 2018 - 15:58

ktos cos wie bo mam to samo wszystkiego próbowalem  i nic  w czesniej .   byl widoczny a teraz juz nic   ??? 



#5 johny009

johny009
  • Members
  • 1 postów

Napisano 26 kwiecień 2018 - 21:58

Mam ten sam problem, clover nie widzi pena z osx...




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych