Karta jest bardzo fajna. Nie wiem jak będzie wyglądał rynek rozrywki za rok czy dwa ale patrząc na zapowiadane nowości to karta je pociągnie. Jeszcze jak wsparcie będzie lepsze to już w ogóle bajka.
Znajomy doradził abym brał kartę od razu z blokiem.
Dodatkowo nie wydziwiał w jakieś akrylowe "okienka" bo i tak umiejscowienie karty "do góry nogami" nie pozwala cieszyć się w pełni tym bajerem.
Tak więc niezależnie co weźmiesz będzie OK. A że masz ponadprzeciętną sprawność manualną to z założeniem bloczku też nie będzie problemu.
LC to bardzo fajna zabawa, ale cholernie czasochłonna oraz dająca multum możliwości. Jeśli oczekujesz ciszy, dobrego OC jak i fajnego wyglądu to jest to zabawa jak najbardziej dla ciebie.
W te upały co były w tamtym tygodniu, podczas sesji w GTA V woda osiągnęła prawie max 41 st.C a w pokoju bez klimy masakra (najlepiej celować w deltę 10 st. C) Takiej różnicy nie spodziewałem się przy takich upałach, tym bardziej że skręciłem wiertoloty na obroty do 800 (przy największym obciążeniu) aby nie były słyszalne podczas jazdy a pozostały pasywne w IDLE (poza pompą i HDD nic się nie rusza).
Jak już zaczniesz składać, masz ode mnie jedną radę - Lepiej zmierzyć coś 2 razy aby później nie czekać tygodnia aż przyjdzie właściwa część.
Trzymam kciuki za projekt!
PS Jak będziesz miał jakieś pytania moim zdaniem osobami naprawdę godnymi polecenia są ivanov i gtxxor z http://overclock.pl