Jump to content

Gymstaxx

Members
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Location:
    Lublin
  1. Witam, mam problem z pakietem Adobe, m.in. z Photoshopem CC 2018 na hacku, wszystko odpala się normalnie i teoretycznie działa jak powinno, jedynie zoom i pan się laguje, na wyłączonym "Use Graphics Processor" tego nie ma, lecz tracę wtedy kilka cennych funkcji, ziomek na macbooku ma tą samą wersję Photoshopa i smiga jak powinno, więc wina nie leży po stronie adobe, web drivery jak i cuda mam zainstalowane, wie ktoś co może być przyczyną ? Specyfikacja: - MSI z270 Gaming M7 - i5 6600 - MSI GTX 970 - 16GB Ram - Sierra 10.12.6
  2. Gymstaxx

    123

    123
  3. Naprawione, jakiś problem z apple id miałem najwidoczniej, użyłem innego i wszystko śmiga:)
  4. Miałem tak ustawione od początku, poradnik taki sam jak podsyłałem więc też nic nim nie zdziałałem
  5. Cześć, próbuje odpalić na hacku iMessage lecz bez skutku, cały czas mam błąd aktywacyjny, próbowałem już kilka poradników jak i ten https://www.tonymacx86.com/threads/an-idiots-guide-to-imessage.196827/, i nic z tego nie wyszło, ma ktoś pomysł jak to uruchomić ? Pozdrawiam Specyfikajca - - MSI z270 Gaming M7 - i5 6600 - MSI GTX 970 - 16GB Ram - Sierra 10.12.6
  6. Już ogarnałem, wystarczyło wyłączyć CFG Lock w biosie
  7. Witam, jest to moje drugie podejscie do hackintosha, pierwszym razem było tak samo na tych podzespołach. Wszystko teoretycznie jest uruchomione i działa jak powinno. Specyfikacja - Intel Core i5 6600 MSI z270 Gaming M7 MSI GTX 970 Gaming 4g 16gb Ram Corsair vengeance lpx ddr4 2113mhz Jedyny problem tkwi w tym, że często odczuwam "micro-stutter", typu takiego że film na yt sie przycina lekko przy 1080p, cursor czasami sie laguje przy poruszaniu, scina doslownie na kilka milisekund, animacje chodza płynnie, innych problemów nie mam. Wie ktoś może co jest przyczyną i czy da sie jakoś to ogarnać ? Pozdrawiam EDIT - hackintosh odpala sie jedynie z bootflagiem cpus=1, bez tego dochodzi do loga apple, pokazuje sie pasek i sie restartuje, dodam też że w HWMonitor wyświetla mi sie jedynie jeden rdzeń
  8. Witam! Planuje zainstalowanie Mac OS Sierra na moim pccie. Pytanie tylko czy obędzie się to bez większych problemów? Oto lista moich podzespołów: -MSI z270 Gaming M7 -Intel Core i5 6600 -MSI GTX 970 Gaming 4G -Corsair Vengeance LPX DDR4 2133mhz 16gb (4x4gb) Szukałem sterowników na maca do mojego adapteru sieciowego (wbudowanego w płytę) Atheros Killer e2500, lecz nic takie na maca nie znalazłem Pytanie jeszcze, czy wszystkie porty usb będą działać ? Pozdrawiam, Kuba
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.