Jump to content

goodidea

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

  1. Ok z tym póki co sobie poradziłem wystarczyło przepiac w uefi na PEG zamiast IGD i podlaczyc sie pod gtxa teraz bede próbował instalować drivery
  2. ]Ok poradziłem sobie ze startem systemu Wystarczyło oprócz tego żeby podłączyć się pod integre i wyjąc gtxa, zaznaczyć opcje USB Ownership. Ale zanim chcąc zainstalować sterowniki do gtxa, ponownie włożyłem karte do komputera i od tego momentu nie rusza. Jakieś rady?
  3. Ok cos ruszylo dalej, te nv_disables nie potrzebnie łączyłem z -v Z dart=1 i nv_disables=1 zaczynam widzieć logo apple i lądowanie które się nie rusza
  4. Clover jest stad, najnowsza wersja I ten problem pokonałem, wgrałem na inny pendrajw po prostu Tylko teraz mam problem podczas samej instalacji podłączyłem komputer pod integre, dodaje linijke nv_disable=1 ale zawsze instalacja staje chwile po starcie
  5. Witam Mam problem z instalacja hackintosha. Zestaw mam ok: msi z170a pro i5 6600k 8gb ddr4 gtx 970 I mam problem z bootowaniem clovera bo gdy odpalam, przez moment pojawia sie liczba 6 i wlacza sie bios jak na zalączonej miniaturce na którym niewiele moge zrobic. Przed uruchomieniem clovera wylaczalem opcje VT-D oraz cf lock. Mam tez problem (jesli to wymagane) z wylaczeniem secure boot mode, bo z ustawieniami jak na pierszym i drugim widocznym obrazku nie uruchamia sie mi sie w ogole UEFI tylko odrazu startuje windows i musze pozniej wyjmowac baterie biosu zeby zresetowac uefi
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.