Jump to content

bertaz

Members
  • Posts

    14
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bertaz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Nie bylo tutaj mowy o overclokingu kolego . No chyba jestem juz za stary i odczulem twoja wypowiedz troszke -szczpliwa-
  2. Obecnie mam 3 systemy , tak jak widać poniżej . schowałem niepotrzebne partycje ! Teraz wyglada czysto i ładnie . Windows 10 jest na nvme samsung a Cat I BG na kolejnym jednym nvme barracuda .
  3. Wystarczyło zmienić w config Processor Type na 0 Jeżeli testowałes tym narzędziem to nie mogło być zle ponieważ jest to w skrócie open core panie kolego bodzio. Oczywiście tak jak czytasz z zrozumieniem open core tak i w tym narzędziu trzeba zmienić nie które parametry wiec proszę cie następnym razem jak napiszesz jakieś dziwne rzeczy ,czy zmieniłem na 0.6.3 .( zapytaj czy zmieniłem na twój cpu ponieważ ustawiony jest na ryzena na stronie głównej 😝) Teraz napisze prosto! Tak zmieniłem na twój cpu i na twój OC ) 0.6.3 Co do tych uwag to zgadzam sie z tobą aczkolwiek to po co OC ? Dziala i jest dobrze !
  4. wujek-bogdan - Masz troszkę zle zrobione EFI . Polecam program https://opencore.slowgeek.com który sprawdzi twój config i da znać co poprawić
  5. Mialem dodać wczoraj ze mam 20.1 a u ciebie jest poprawnie ? Podobnie mialem z moim laptopem cpu 9700k również czytał jako i9
  6. Zrobione ! Nie dokonca mnie zrozumiales . Czy przelacze czy nie to tak dziala oczywiscie z lub i bez supportu dla igpu . Witam Nadal mam problem 😬 Po użytkowaniu windows 10 około 2 lub 3h nie ma opcji aby uruchomić normalnie maca 🥶 ( nie pomaga zmiana kabli czy inne opcje w monitorze ) jedynie co działa to jest usunięcie ssd windows 10 z płyty i wtedy Mac działa o dziwo jest możliwość z OC włączyć w 10 (oczywiście po włożeniu ssd spowrotem ) przez jakiś czas działa W 10 i Mac ale do jakiegoś czasu i klapa 🤯 jakes sensowne podpowiedzi ? EFI jest na topie tak i jak spec. Zrobione i naprawione ! lol tlocznie tutaj
  7. Big sure załadowany ! tylko update i dziala Ale w Geekbenchu szalu nie ma 🤔 nie wiem dlaczego ale dziala git !
  8. wujek bogdan bardzo dziekuje za efi ! smiga bardzo ladnie ! Ale jest jeden problem 😔 Dysk startuje z oc i po wyborze w10 mam czarny ekran , ale jezeli wybiore mac jest ok aby wlaczyc w10 musze wyciagnac dysk z mac cos dziwnego 🤕 poniewaz do biosu nie moge wejsc jezeli mam w10 Wgralem dzisiaj wersje biosu 1410 ale nic nie pomoglo . Windows jest podlaczony kablem displayport od gpu a mac hdmi do plyty Moze jakies specialne ustawienia Bios ? moj zestaw : 10700k , z490p rowniez posiadam 970 evo plus ale jest w10 zainstalowany , mac jest na barracuda
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.