Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Mysz'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Informacje
    • Aktualności ze świata Apple i OSx86
    • Forum haMac.pl
  • macOS na PC - OSx86 - hackintosh - haMac
    • Dla początkujących - czy na moim sprzęcie dam radę zainstalować macOS
    • Jaki wybrać sprzęt na haMaca
    • Poradniki jak zainstalować macOS na PC
    • UniBootX Clover - oficjalny bootloader haMac.pl
    • Instalacja macOS na PC
    • Uruchamianie podzespołów w macOS
    • Projekty haMac.pl i sceny OSx86, FakeSMC, Kexty, etc
    • DSDT - opisy, narzędzia, przykłady
    • OpenCore - EFI/Lagacy bootloader OSx86
    • Clover - EFI/Lagacy bootloader OSx86
    • Chameleon, PC_EFI, dualboot, multiboot
    • Wirtualizacja macOS na Windows, Linux
    • Przydatne programy OSx86
    • Kącik dewelopera
  • Apple, sprzęt, oprogramowanie, dla profesjonalistów
    • Komputery Apple
    • macOS, system, aplikacje, gry
    • iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple Watch
    • iOS, system, aplikacje, gry
    • Dla profesjonalistów
  • haMac.pl
    • Hydepark
    • Giełda
    • Testownia

Categories

  • UniBootX Clover
    • UniBootX - Oficjalne wydania
    • UniBootX - Konfiguracje użytkowników.
  • Bootloadery OSx86
    • Clover
    • Chameleon

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Interests

Found 4 results

  1. Cześć wszystkim. W końcu doszedł mój upragniony monitor (thinkvision) do mojego T420 i wszystko byłoby wspaniale gdyby nie pewien mały problem z myszką Od razu napiszę, że wszystko działa idealnie, podłączony monitor (przez dvi) od razu został wykryty i można było zacząć pracować. Kiedy jednak wyłączę zewnętrzny monitor i chcę pracować tylko na laptopowym - mysz zaczyna hmm lagować i przeskakiwać Touchpad czy trackpoint w thinkpadzie działa bez zarzutu i tylko mysz robi takie cyrki. Sprawdziłem ruszając myszą czy jak włączę ponownie zewnętrzny monitor to coś to da...i dało, mysz działa normalnie i chodzi płynnie na obu monitorach. Szczerze się przyznaję iż nie mam pojęcia co może być przyczyną takie stanu. Nagrałem też film w celu pokazania o co chodzi: https://vid.me/KwnE widać wyraźnie, że przy normalnym ruszaniu myszą nagle kursor odskakuje za daleko etc. i to właśnie jest te lagowanie. Mam nadzieję, że ktoś się spotkał z takim problem i znalazł rozwiązanie.
  2. Witam, Piszę do was z racji tego że nie wiem z której strony ugryźć ten temat. Chciałbym uruchomić mysz w gui clover. W zasadzie to mysz działa ale kursor mogę przesunąć tylko do góry i w lewą strone. Przyciski można powiedzieć że działają bo jak przycisnę prawy przycisk to tak wygląda jak by odświeżał gui. Całość działa strasznie wolno ale to mogę przyspieszyć w opcjach clover-a(Clover configuration). Mysz zarówno pod OSX 10.10.5 jak i win10 działa poprawnie. Czy ktoś z was spotkał się z takim objawem? Trochę szczegółów: Clover na partycji EFI(wersja bodajże r3259) Mysz Logitech LX7 bezprzewodowa (USB2.0-->HUB USB Monitor-->Pen logitech-->Mysz)
  3. Witam mam problem jestem na etapie rejestracji hacintosza w apple store zgodnie z instrukcja instalacji yosemite z forum zaraz pod drugim uruchomieniu. I niestety mysz i klawiatura bezprzewodowa przestały działać. Clover mam ze strony Oswaldieg razem z paczką kextów. Klawiatura to logitech- K520 i myszka M310. Generalnie przestała działać w instalatorze chociaz wczesniej działa i w bootloaderze nie jestem wstanie nic zrobic. Moze ktos pomoc? Moja konfiguracja : Płyta głowna -Gigabyte Z87X-UD3H (Intel Z87) Procesor - Intel i7 4770K - (4 x 3.5 GHZ) - Haswell Karta sieciowa- Intel® Ethernet Connection I217-V WIFI- TL- WDN4800 WIFI karta dzwiekowa to Realtek ALC898 Dyski twarde -Seagate ST1000DM ST1000DM003-1CH1 SDD- Samsung SSD 840 PRO Seri SCSI Disk Device RAM-Corsair Vengeance 16GB PC3-12800 1600 MHz (2x8GB) DVD- TSSTcorp CDDVDW SH-224DB SCSI CdRom Device (samsung) Zasilacz -Corsair RM 550W (Modular) PSU - Silent Czytnik kart - Advanced Internal Card Reader 50-in-1 Icybox Karta graficzna- zintegorwana Intel hd 4600
  4. Witajcie, postanowilem zainstalowac Maverick 10.9.0 na swoim PC, dawniej uzywalem os x 10.7. Po ustawieniu wszystkiego w BIOS-ie, przygotowaniu pendrive'a uruchomilem instalacje. Wszystko dziala podczas instalacji... mysz, klawiatura oba pod PS/2. Podczas instalacji wybieram sterowniki do PS/2 karte graf itd. Wszystko idze swietnie.. pierwsze uruchomienie i... mysz nie dziala i klawiatura to samo Postanowilem zainstalowac 2 raz.. tym razem bez kextow pod PS/2 i ten sam problem... Co musze zrobic aby to obejsc? moja plyta gl. Gigabyte P31 DS3L. (podczas instalacji wszystko ustawione na 64bity/domyslna instal. - bez opcji sterownikow pod 32 bity) Pozdrawiam i czekam na podpowiedz
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.