Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'Z97X'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Informacje
    • Aktualności ze świata Apple i OSx86
    • Forum haMac.pl
  • macOS na PC - OSx86 - hackintosh - haMac
    • Dla początkujących - czy na moim sprzęcie dam radę zainstalować macOS
    • Jaki wybrać sprzęt na haMaca
    • Poradniki jak zainstalować macOS na PC
    • UniBootX Clover - oficjalny bootloader haMac.pl
    • Instalacja macOS na PC
    • Uruchamianie podzespołów w macOS
    • Projekty haMac.pl i sceny OSx86, FakeSMC, Kexty, etc
    • DSDT - opisy, narzędzia, przykłady
    • Clover - bootloader OSx86
    • Chameleon, PC_EFI, dualboot, multiboot
    • Wirtualizacja macOS na Windows, Linux
    • Przydatne programy OSx86
    • Kącik dewelopera
  • Apple, sprzęt, oprogramowanie, dla profesjonalistów
    • Komputery Apple
    • macOS, system, aplikacje, gry
    • iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple Watch
    • iOS, system, aplikacje, gry
    • Dla profesjonalistów
  • haMac.pl
    • Hydepark
    • Giełda
    • Testownia

Categories

  • UniBootX Clover
    • UniBootX - Oficjalne wydania
    • UniBootX - Konfiguracje użytkowników.
  • Bootloadery OSx86
    • Clover
    • Chameleon

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Interests

Found 1 result

  1. GA Z97X-UD3H (tak, tak wiem) 4790k Intel HD 4600 (zintegrowana bo nie będę używać żadnego programu, który ma jakieś większe wymagania, no chyba, że z jakiegoś powodu doradzicie dokupienie czegoś prościutkiego) Postępowałem zgodnie z instrukcjami słynnego poradnika http://hamac.pl/topic/11716-unibootx-clover-oficjalny-uniwersalny-bootloader-hamacpl/ Bardzo mi się podoba unibootx. System zainstalowało, jednak nie startuje dalsza część po restarcie gdzie dokonuje się już ostatnich kliknięć instalacji osx. Odpalam sprzęt i nie startuje tryb graficzny wywalając to co na zdjęciu. Moja intuicja podpowiada, że to coś bardzo prostego. Zmieniałem inject, w config dłubałem wg. poradnika i dupa. Poruszałem się powolnymi kroczkami ale do przodu, sporo problemów udało mi się załatwić nie zawracając wam głowy ale teraz już padam. Siedzę z tym 4 dzień i noc ale chyba już za mocno się zakręciłem, nie zwykłem prosić o pomoc jednak.. proszę, mistrzowie help! Trochę pitupitu: Bootuje, dłubię w configu z pożyczonego iMaca i co chwilę pendrive lata z jabłka do przyszłego(mam nadzieję) Haca. Nigdy jabłka sobie nie kupię jako narzędzia pracy, za dużo wydałem na serwisowanie tej ściemy. Jednak system jest genialny w moim zawodzie. Jestem muzykiem. Lubię technologię ale kwestię informatyczne poruszam od niedawna - pierwszy raz w życiu. Moja głowa wygenerowała zajebisty muzyczny pomysł i jestem zdeterminowany tak mocno, że zająłem się czymś co mnie nigdy nie interesowało - zobaczyłem coś takiego jak 'terminal' nie śpię już bardzo długo a jak tego nie skończę i nie zainstaluję mainstage i logic pro to chyba się znajdę na oddziale leczenia zaburzeń psychicznych. Muszę to z siebie "wypluć" Pomożecie?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.