Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'dwa monitory'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Informacje
    • Aktualności ze świata Apple i OSx86
    • Forum haMac.pl
  • macOS na PC - OSx86 - hackintosh - haMac
    • Dla początkujących - czy na moim sprzęcie dam radę zainstalować macOS
    • Jaki wybrać sprzęt na haMaca
    • Poradniki jak zainstalować macOS na PC
    • UniBootX Clover - oficjalny bootloader haMac.pl
    • Instalacja macOS na PC
    • Uruchamianie podzespołów w macOS
    • Projekty haMac.pl i sceny OSx86, FakeSMC, Kexty, etc
    • DSDT - opisy, narzędzia, przykłady
    • OpenCore - EFI/Lagacy bootloader OSx86
    • Clover - EFI/Lagacy bootloader OSx86
    • Chameleon, PC_EFI, dualboot, multiboot
    • Wirtualizacja macOS na Windows, Linux
    • Przydatne programy OSx86
    • Kącik dewelopera
  • Apple, sprzęt, oprogramowanie, dla profesjonalistów
    • Komputery Apple
    • macOS, system, aplikacje, gry
    • iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple Watch
    • iOS, system, aplikacje, gry
    • Dla profesjonalistów
  • haMac.pl
    • Hydepark
    • Giełda
    • Testownia

Categories

  • UniBootX Clover
    • UniBootX - Oficjalne wydania
    • UniBootX - Konfiguracje użytkowników.
  • Bootloadery OSx86
    • Clover
    • Chameleon

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Interests

Found 2 results

  1. Cześć! Posiadam konfigurację taką jak w stopce. Przeszukałem forum, bardzo nie chciałem zakładać nowego wątku ale nie znalazłem rozwiązania problemu. Jeden monitor podłączony po DVI drugi HDMI (telewizor). Dla uruchomienia HD4600 użyłem jedynie injekcji w cloverze. System póki co: yosemite (dopóki nie przyjdzie karta sieciowa (94331) z chin). Oba monitory działają ale warunkiem jest ich włączenie przed startem komputera. Jeśli telewizor jest wyłączony podczas startu i włączę go w momencie gdy komputer już pracuje z głównym monitorym (DVI) komputer staje i po chwili restartuje się. Niby mały problem ale jest niestety kłopotliwy gdy w trakcie mojej pracy przychodzi klient i chcę pokazać mu wyniki pracy na drugim ekranie. Wówczas przymusowy restart.. Macie jakieś pomysły co można z tym zrobić? Z góry dziękuję z pomoc! Pozdrowienia! Marcin
  2. Witam! Koledzy poradźcie. Kupiłem nowy monitor (Eizo EV27) i chciałem stary (Iiyama) podpiąć jako monitor wspomagający. Wszystko jest niby dobrze, kiedy obydwa są aktywne. Jeśli wyłącze ten stary system wariuje. Co kilka sekund komp łapie takieg laga, wszystko staje, kursor się nie rusza itp. Dopiero kiedy znowu włącze monitor - wszystko jest dobrze. Nie wiem, gdzie leży problem.. Niby mam wszystko zainstalowane jak trzeba (Clover, injecty itp). Kiedy z kolei fizycznie odłącze ten stary monitor, wszystko jest dobrze. Dodam że Eizo chodzi na DP, a iiyama na HDMi (próbowałem też DVI-HDMI) Mam 10.10.3 oraz intela 4770k Pozdr!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.