Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'gma950'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Informacje
    • Aktualności ze świata Apple i OSx86
    • Forum haMac.pl
  • macOS na PC - OSx86 - hackintosh - haMac
    • Dla początkujących - czy na moim sprzęcie dam radę zainstalować macOS
    • Jaki wybrać sprzęt na haMaca
    • Poradniki jak zainstalować macOS na PC
    • UniBootX Clover - oficjalny bootloader haMac.pl
    • Instalacja macOS na PC
    • Uruchamianie podzespołów w macOS
    • Projekty haMac.pl i sceny OSx86, FakeSMC, Kexty, etc
    • DSDT - opisy, narzędzia, przykłady
    • Clover - bootloader OSx86
    • Chameleon, PC_EFI, dualboot, multiboot
    • Wirtualizacja macOS na Windows, Linux
    • Przydatne programy OSx86
    • Kącik dewelopera
  • Apple, sprzęt, oprogramowanie, dla profesjonalistów
    • Komputery Apple
    • macOS, system, aplikacje, gry
    • iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple Watch
    • iOS, system, aplikacje, gry
    • Dla profesjonalistów
  • haMac.pl
    • Hydepark
    • Giełda
    • Testownia

Categories

  • UniBootX Clover
    • UniBootX - Oficjalne wydania
    • UniBootX - Konfiguracje użytkowników.
  • Bootloadery OSx86
    • Clover
    • Chameleon

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Interests

Found 1 result

  1. Witam na początek specyfikacja: 1.Dell D620 2. Intel Core Duo T2400 1.83GHz SSE2 SSE3 3. 945GM (jeśli o to chodzi) 4. - 5. GMA950 6. Sigmatel 9200 7. Broadcom 5751 Netxtreme (czy cuś takiego i tak niepotrzebne) 8. BCM94311MCG 9. Dysk na sata, nagrywarka na 95% 10. PS2 i używam myszki na usb Problem jest w tym gdy próbuje uruchomić iPC to wszystko jest git i nagle przed startem gui na 1 sec niebieski ekran i zapada ciemność. Wyczytałem na HCL-u, że : Install Method: iPC (10.5.6) using Vanilla kernel (make sure you have an external display connected) I więc uradowany podłączyłem lapka do monia Fn+F8 (na dellu przełącza między ekranami). Ale wszystko tak samo jak wyżej. Ma ktoś jakiś pomysł?. Aha dodam że na iDenebie 1.3 startuje tylko nie pokazuje się utilities. To temat na inny temat
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.