Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'high'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Informacje
    • Aktualności ze świata Apple i OSx86
    • Forum haMac.pl
  • macOS na PC - OSx86 - hackintosh - haMac
    • Dla początkujących - czy na moim sprzęcie dam radę zainstalować macOS
    • Jaki wybrać sprzęt na haMaca
    • Poradniki jak zainstalować macOS na PC
    • UniBootX Clover - oficjalny bootloader haMac.pl
    • Instalacja macOS na PC
    • Uruchamianie podzespołów w macOS
    • Projekty haMac.pl i sceny OSx86, FakeSMC, Kexty, etc
    • DSDT - opisy, narzędzia, przykłady
    • Clover - bootloader OSx86
    • Chameleon, PC_EFI, dualboot, multiboot
    • Wirtualizacja macOS na Windows, Linux
    • Przydatne programy OSx86
    • Kącik dewelopera
  • Apple, sprzęt, oprogramowanie, dla profesjonalistów
    • Komputery Apple
    • macOS, system, aplikacje, gry
    • iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple Watch
    • iOS, system, aplikacje, gry
    • Dla profesjonalistów
  • haMac.pl
    • Hydepark
    • Giełda
    • Testownia

Categories

  • UniBootX Clover
    • UniBootX - Oficjalne wydania
    • UniBootX - Konfiguracje użytkowników.
  • Bootloadery OSx86
    • Clover
    • Chameleon

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Interests

Found 2 results

  1. Witam. Podczas aktualizacji z High Sierra do mojave zrobił mi taki ekran (przy około 90%) tzn kilka białych pasków w miejscu logo + kursor i7 6700k płyta msi b150m pro-vhd grafika zintegrowana clover jako imac 14,2
  2. Witam serdecznie. Od kilku dni walczę z tym tematem, znalazłem kilka wątków na zagranicznych forach, edytuję FakeSMC oraz CellPhoneHelper jak jest pokazane, ale nie mogę się połączyć. W raporcie systemowym normalnie mi wykrywa ten modem, bo użyłem kextu Legacy_Sierra_QMI. Niestety nie wyświetlają mi się takie informacje jak IMEI, Manufacturer, Modem Software itp. Też czytałem coś, że z poziomu Windowsa czasami trzeba port zmienić dla tego modemu, żeby działał. MODEM: Sierra Wireless AirPrime (Qualcomm 4G) DW5570 (7W5P6) (VID 413C; PID 81A3) Czy na High Sierra w ogóle można to uruchomić? Na Sierra działa z tego co wyczytałem. Może jakiś specjalista pomoże mi w tym . Z góry dziękuję, za każdą odpowiedź! P.S. Sprzęt to UltraBook Dell Latitude E7240.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.