Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'os x 10.10'.

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • Informacje
    • Aktualności ze świata Apple i OSx86
    • Forum haMac.pl
  • macOS na PC - OSx86 - hackintosh - haMac
    • Dla początkujących - czy na moim sprzęcie dam radę zainstalować macOS
    • Jaki wybrać sprzęt na haMaca
    • Poradniki jak zainstalować macOS na PC
    • UniBootX Clover - oficjalny bootloader haMac.pl
    • Instalacja macOS na PC
    • Uruchamianie podzespołów w macOS
    • Projekty haMac.pl i sceny OSx86, FakeSMC, Kexty, etc
    • DSDT - opisy, narzędzia, przykłady
    • OpenCore - EFI/Lagacy bootloader OSx86
    • Clover - EFI/Lagacy bootloader OSx86
    • Chameleon, PC_EFI, dualboot, multiboot
    • Wirtualizacja macOS na Windows, Linux
    • Przydatne programy OSx86
    • Kącik dewelopera
  • Apple, sprzęt, oprogramowanie, dla profesjonalistów
    • Komputery Apple
    • macOS, system, aplikacje, gry
    • iPhone, iPad, iPod, Apple TV, Apple Watch
    • iOS, system, aplikacje, gry
    • Dla profesjonalistów
  • haMac.pl
    • Hydepark
    • Giełda
    • Testownia

Categories

  • UniBootX Clover
    • UniBootX - Oficjalne wydania
    • UniBootX - Konfiguracje użytkowników.
  • Bootloadery OSx86
    • Clover
    • Chameleon

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


Location:


Interests

Found 1 result

  1. Witam. Ostatnio postanowiłem przesiąść się na zintegrowaną kartę Intel HD4600. Na ostatniej fazie uruchamiania systemu, zaraz przed wyświetleniem ekranu logowania na ekranie na chwilę pojawia się coś, co przypomina analogowy "śnieg" albo (częściej) logo apple rozjeżdża się (screen z załączniku). Oprócz tego jest poważniejszy problem. Hack przy podpiętych dwóch monitorach głupieje i wykrywa 3 monitory. Jest to uciążliwe, ponieważ czasem zdarzy się, że jakieś okno wskoczy na nieistniejący monitor. Dodam, że przy jednym monitorze wykrywa prawidłowo jeden monitor. Na mobo są 2 wyjścia DVI i HDMI - jeden monitor jest podłączony kablem DVI-DVI, a drugi HDMI-DVI. Moja specyfikacja: OS X 10.10.5 (14F2411) Asus Gryphon Z87 Intel i5-4670 8GB RAM 1333 Mhz DDR3 Intel HD Graphics 4600 1536 MB config.plist http://wklej.org/hash/d47047b6cc3/ W informacjach o systemie jeden z Syncmasterów wykrywany jest jako wbudowany wyświetlacz. Zmieniłem SMBIOS z iMaca na Maca Pro, ale nic to nie dało. Fragment z raportu systemowego: Monitory: SyncMaster: Rozdzielczość: 1920 x 1200 @ 60 Hz Głębia kolorów: Kolor 32 bitowy (ARGB8888) Odbicie lustrzane: Wył. Aktywny: Tak Obrót: Obsługiwany W1952: Rozdzielczość: 1440 x 900 @ 60 Hz Głębia kolorów: Kolor 32 bitowy (ARGB8888) Monitor główny: Tak Odbicie lustrzane: Wył. Aktywny: Tak Obrót: Obsługiwany SyncMaster: Rozdzielczość: 1920 x 1200 @ 60 Hz Głębia kolorów: Kolor 32 bitowy (ARGB8888) Odbicie lustrzane: Wył. Aktywny: Tak Wbudowany: Tak
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.