MateuszEn Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Witam, Mam zamiar postawić Lion'a na VirtualBox , głównie po to aby mieć wszystkie funkcje iCloud.com , do tego potrzena wersji 7.5 , a moja instalacja ( która właśnie teraz się odbywa ) ma wersję 7.3 Jak mogę zaktualizować Lion'a do wersji =>7.5, tak ,żeby nie zepsuć go ? Mam nowy problem, mianowicie nie mogę ani zrobić nowego Apple ID ( pisze ,że na tym komp. już stworzono ) ani zalogować się do iCloud ( błąd serwera ). Instalowałem wg. tego : "https://www.youtube.com/watch?v=FjAYT3e8u8g" Ktoś wie jak to naprawić ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielosx86 Posted January 24, 2016 Report Share Posted January 24, 2016 Nie lepiej postawić coś nowszego typu Mavericks/Yosemite/El Capitan i mieć problem z głowy? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted January 25, 2016 Report Share Posted January 25, 2016 Prawdopodobnie ilość rejestracji na tej identyfikacji jest już przekroczony i numery seryjne w maszynie wirtualne są zbanowane. Musiałbyś zrobić nowe numery, SN itp itd i spróbował ponownie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts