kolecki2 Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Witam! Postawiłem na VMware gotowy obraz El Capitan. W zasadzie wszystko działa, ale płynność działania systemu i przez to przyjemność używania pozostawia sporo do życzenia. Czy coś zrobiłem nie tak? czy płynność maszyny wirtualnej porostu jest niższa? Chowanie, rozwijanie, przesuwanie okien itp działa czuć lekko skokowo itp mój config to win 10, i5 4460, asus z97-c, radeon 280x, 8 gb 1600 cl9, ssd mx100 256 gb i na nim jest win 10 i mvware. System dostał 2 rdzenie, 2 gb RAM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oswaldini Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 W wirtualce nie ma akceleracji sprzętowej GPU. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kolecki2 Posted January 26, 2016 Author Report Share Posted January 26, 2016 ok, dzięki. Czyli można zapomnieć o płynności. Zostają zmagania ze stawianiem OSX Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyssp Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Na Asusie i tym sprzęcie co masz to powinna być przyjemność tylko jako że masz Radeona to lepiej próbuj z Yosemite niż El Capitan, bo tam są problemy ze sleepem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oswaldini Posted January 26, 2016 Report Share Posted January 26, 2016 Zmagania ? Na Twoim sprzęcie ? Chyba żartujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts