aranruth Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Witam serdecznie, zabrałem się za instalacje OSx na laptopie Acer Aspire V13 V3-371 w konfiguracji: 1. Acer Aspire V3-371 3355 2. Intel Intel Core i3-4005U2-rdzeniowy 1,70Ghz (3M Cache) SSE2, SSE3, SSSE43. 4. Brak dodatkowego5. Intel HD 4400 1366x768px 13,3cala6. ALC283 HD7. 8. BCM94352Z9. Brak napędu optycznego , dysk twardy podłączony po przez złącze sata10. Klawiatura oraz Mysz podłączona po przez PS2 Próbuję w tym momencie zdekompilować mój DSDT przy użyciu CLOVERa. Przed rozpoczęciem usunąłem wszystkie modyfikacje, które były mi potrzebne do uruchomienia instalatora z katalogu Patched. Pliki w formacie aml pojawiają się pięknie w Origin. Jednak gdy otworzę pliki w MaciASL i próbie kompilacji niespatchowanego DSDT pojawia mi się 180 błędów. Gdzieś wyszukałem informację aby DSDT w takim przypadku spróbować wyciągnąć z programu DPCI Manager z poziomu OSxa. Wtedy wartość błędów w oryginalnym DSDT Spada do ośmiu jednak nadal występują. Czy to normalne zachowanie, czy może coś pominąłem przy wyciąganiu z poziomu CLOVERA? Będę bardzo wdzięczny za pomoc. Pozdrawiam Aranruth Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted June 20, 2016 Report Share Posted June 20, 2016 Cloverem nie dekompilujesz niczego. Jedynie wyciągasz tabele ACPI z BIOSu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts