Najrad Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Zaraz mnie k.... %$%^&&** Mój stary cudowny jedyny i niepowtarzalny iphone3gs się mocno potłukł. Kupiłem na aukcji iphone4s wszystko tip top działa synchronizuje się no jednym słowem "mniam" Mam jedną słabość.... słucham w wolnych chwilach audiobooków żadnej muzy tylko słowo czytane. Na 3GS ładowałem aboki poprzez iTunes do systemowego odtwarzacza i działało. W tym ^%#%^$#@%^$# systemie 9.1.3 bodajże NIC TYLKO K...A chce się łączyć z netem. Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć jaki ( i czy w ogóle jest takowy) odtwarzacz audio sobie zainstalować, żeby czytał dowolne utwory wgrywane na telefon? Będę bardzo wdzięczny, może być nawet płatny. Uff trochę mi ulżyło, ale jak mu zaraz przy.....le Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo1975 Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 słucham mnóstwo audioksiążek na iphonie i przerobiłem 1356 playerów... nplayer da Ci to czego potrzebujesz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najrad Posted July 5, 2016 Author Report Share Posted July 5, 2016 Dzięki, pobieram wersję free, jak będzie OK to kupię. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo1975 Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Będzie OK tylko gdzieś opcjach musisz odhaczyć żeby Ci pamiętał gdzie się zatrzymałeś ze słuchaniem. Warto też zaopatrzyć się w iExplorer (lub iMazing) w celu uwolnienia się od iTunes, a konkretnie dajesz możliwość wrzucania całych katalogów Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najrad Posted July 5, 2016 Author Report Share Posted July 5, 2016 Jest OK. Wielkie dzięki. Czym różni się free od płatnej nie wiesz? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo1975 Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 Hmm nie wiem. Używam go już dość długo i za "tamtych czasów" chyba nie było wersji free. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo1975 Posted July 5, 2016 Report Share Posted July 5, 2016 aaa najfajniejsze jest to że jak masz w domu NAS który jest widziany w sieci przez FTP to masz dostęp do całej swojej kolekcji wszędzie gdzie jest NET więc nie sluchasz tych co narzekają, że masz w iphonie 16gb bo i tak masz dostęp do swoich multimediów ))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JEDI_V Posted July 8, 2016 Report Share Posted July 8, 2016 W wersji systemu 9.1.3 masz firmowa apkke iBooks i tam laduja wszystkie ebooki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Najrad Posted July 8, 2016 Author Report Share Posted July 8, 2016 W wersji systemu 9.1.3 masz firmowa apkke iBooks i tam laduja wszystkie ebooki Właśnie wczoraj to odkryłem, że odtwarza audioboki Dzięki za info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts