lukasknw Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 witam posiadam owy sprzęt Procesor: Intel Core i5 4460 4X 3.2GHz 3.6GHZ TURBO.Płyta główna: ASROCK H81M DGS. USB 3.0 SATA3.RAM: ADATA DDR3 8GB (1x8GB) 1600MHz CL9.Karta graficzna : gigabyte gtx 1050 jak odpalić instalator co dopisać oprócz "-v"? bo niestety staje na krzyżykach Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oswaldini Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 UniBootX - szukaj na forum. Nie napisałeś za pomocą czego odpalasz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 4, 2017 Author Report Share Posted July 4, 2017 clovera juzwczesniej stawiałem na innych pc ,mam fakesmc wrzucone,niewiem jakie repo chyba tak sie to nazywa wpisac zeby ruszylo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oswaldini Posted July 4, 2017 Report Share Posted July 4, 2017 Jak nie podasz szczegółów to nie ma Ci jak pomóc. Config, kexty. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 4, 2017 Author Report Share Posted July 4, 2017 config mam podany.. jak narazie fakesmc i tyle mam zeby odpalić zainstalowac i potem martwic sie o dzwiek i grafikę ,clovera zawsze mam standardowo ustawionego bez zmian i zawsze odpalał na wszystkich pc, cały czas przy probie odpalenia same plusy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oswaldini Posted July 5, 2017 Report Share Posted July 5, 2017 Kolego no nic nie podałeś. Zawartość config.plist i drivery EFI, staje na "krzyżach" no kawał informacji do diagnozy - fotkę byś dał to by się więcej powiedziało, obstawiam, że boli go jakiś driver EFI z Clovera, zapewne masz wszystkie możliwe AptioFix i żaden nie jest wyłączony z poziomu config.plist = konflikt. lukasknw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 5, 2017 Author Report Share Posted July 5, 2017 ha oki to zaraz sproboje ogarnać to ,miałęś racje gryzło się juz poszło i hula:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts