Jump to content
Sign in to follow this  
lukasknw

i5 4460 /asrock /gtx 1050

Recommended Posts

witam posiadam owy sprzęt 

Procesor: Intel Core i5 4460 4X 3.2GHz 3.6GHZ TURBO.
Płyta główna: ASROCK H81M DGS. USB 3.0 SATA3.
RAM: ADATA DDR3 8GB (1x8GB) 1600MHz CL9.
Karta graficzna : gigabyte gtx 1050 jak odpalić instalator co dopisać oprócz "-v"? bo niestety staje na krzyżykach

Share this post


Link to post
Share on other sites

config mam podany.. jak narazie fakesmc i tyle mam zeby odpalić zainstalowac i potem martwic sie o dzwiek i grafikę ,clovera zawsze mam standardowo ustawionego bez zmian i zawsze odpalał na wszystkich pc, cały czas przy probie odpalenia same plusy

Share this post


Link to post
Share on other sites

Kolego no nic nie podałeś. Zawartość config.plist i drivery EFI, staje na "krzyżach" no kawał informacji do diagnozy - fotkę byś dał to by się więcej powiedziało, obstawiam, że boli go jakiś driver EFI z Clovera, zapewne masz wszystkie możliwe AptioFix i żaden nie jest wyłączony z poziomu config.plist = konflikt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.