alpha Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Myślałem o zakupie X, ale jednak zostanę przy 7. Nie znoszę szkła na tyle, może kiedyś się przekonam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oswaldini Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Szkło na tyle wyglądało świetnie na moim Nexus 4, telefonu używałem 3 lata i nic mu nie było, a żona rozbiła przód i tył w pół roku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpha Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Że wygląda świetnie to się zgadzam, ale niemiłosiernie się palcuje. arnon 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted September 22, 2017 Author Report Share Posted September 22, 2017 Niestety, jak chcecie mieć bezprzewodowe ładowanie, to plecki muszą być z materiału NIEmetalowego, np plastiku lub szkła... U apple będzie to szkło, nie wsadzą tandetnego plastiku jak w 3G czy 3Gs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpha Posted September 22, 2017 Report Share Posted September 22, 2017 Ładowanie na odległość to by było emejzing. Wtedy tego szkła my nie musieli dawać, chyba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyder Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Wygląda na to, że dla iPhone X trzeba specjalnie przeprojektować CSS. Trochę śmieszne https://webkit.org/blog/7929/designing-websites-for-iphone-x/ Mi jako webdeloperowi, nie chce się dostosowywać layoutu do mobilnych urządzeń (przy customwym silniku dla siebie), ale dodaje @media i jadę po rozdzielczości, teraz mam jeszcze specjalnie dla iphone wszystko pasować, dobry pomysł Apple. Przynajmniej nie tworzą customowych opcji jak z kolorem dla sgv tylko idą z standardem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
alpha Posted October 27, 2017 Report Share Posted October 27, 2017 Zamówiłem to cholerstwo. W domu minie powieszą Załapałem się na pierwszą minutę czyli pierwszą partię, chwilę później było już 1-2 tygodnie, 2-3, 4-5, teraz 5-6... Gdybym nie trafił w tą 9:01 i strona by się wieszała to bym odpuścił. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts