javazlaz Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Kiedyś za coś na początku przygody z forum dostałem warna, podejrzewam że link łamiący regulamin, nie pamiętam nawet co to było. W profilu nie mam już żadnej informacji o tym, ale przy każdym napisanym poście wisi "0 punktów ostrzeżeń". Jest możliwość usunięcia tego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted September 19, 2017 Report Share Posted September 19, 2017 Wyślij mi PW, teraz pisze z tel. Jak usiądę do kompa to sprawdzę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javazlaz Posted September 19, 2017 Author Report Share Posted September 19, 2017 PW poszło, dzięki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PolishApple Posted September 21, 2017 Report Share Posted September 21, 2017 Ja w sumie też to mam :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted October 4, 2017 Report Share Posted October 4, 2017 Wygląda to na jakiś błąd w skórce forum. Ja np też w edycji profilu mam "0 ostrzeżeń" i u mnie się nie wyświetla ten komunikat przy awatarze... Wkrótce będę aktualizował skrypty forum i przenosił je na nowy serwer, być może temat sam się rozwiąże. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Chłopaki - przejrzałem wszystko, łącznie z ręczną analizą bazy MySQL - nie macie zapisanych nigdzie ostrzeżeń. Nie wiem czemu się wyświetla, ponieważ nie powinno. Wszystkie pola dotyczące ostrzeżeń macie dokładnie jak ja czy inni użytkownicy bez ostrzeżeń. Na tę chwilę nic więcej nie przychodzi mi do głowy, poza zwyczajnym jakimś błędem w skórce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kentsh Posted November 15, 2017 Report Share Posted November 15, 2017 Czy widoki sie nie cache'uja? Sprawdź czy nie ma katalogu cache z plikami tpl Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted November 16, 2017 Report Share Posted November 16, 2017 Wiecie co - każdy ma te pole w swoim widoku... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts