hottt Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Witam, na ipadzie zainstalowałem dwie apki przez impactora i działały około tygodnia. Powodem jest zniknięcie profilu zarządzania urządzeniami. Natychmiast po instalacji apek należało dostać się kolejno: Ustawienia / Ogólne / Zarządzanie urządzeniami i na swoim loginie do apple ID kliknąć "zaufaj". Dopóki profil był aktywny - apki działały. Niestety z jakiegoś powodu profil zniknął i apki przestały działać. Jakieś rady? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnon Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Witam, na ipadzie zainstalowałem dwie apki przez impactora i działały około tygodnia. Powodem jest zniknięcie profilu zarządzania urządzeniami. Natychmiast po instalacji apek należało dostać się kolejno: Ustawienia / Ogólne / Zarządzanie urządzeniami i na swoim loginie do apple ID kliknąć "zaufaj". Dopóki profil był aktywny - apki działały. Niestety z jakiegoś powodu profil zniknął i apki przestały działać. Jakieś rady? Niestety, apki zainstalowane przez Cydia Impactor działają tylko przez tydzień - po tygodniu trzeba je od nowa zainstalować. Alternatywą może być zainstalowanie sklepu z apkami Tutu App, instalacji apki stamtąd i zastosowanie Anti Revoke, aby apka nie przestała działać. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hottt Posted October 20, 2017 Author Report Share Posted October 20, 2017 i zastosowanie Anti Revoke, aby apka nie przestała działać. Dzięki za info. Rozumiem wszystko oprócz tego. To jakaś aplikacja? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnon Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Dzięki za info. Rozumiem wszystko oprócz tego. To jakaś aplikacja? Anti Revoke działa poprzez VPN - blokuje na telefonie łączenie z tymi serwerami Apple które sprawdzają czy certyfikat apki wygasł. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hottt Posted October 20, 2017 Author Report Share Posted October 20, 2017 Ostatnie pytanie (mam nadzieję). Nie jest konieczne instalowanie tego dodatkowego sklepu, a tylko ten anti Revoke i można wtedy impactorem lecieć ze wszystkimi apkami bez ograniczenia czasowego? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnon Posted October 20, 2017 Report Share Posted October 20, 2017 Anti Revoke nie działa z Cydia Impactor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hottt Posted October 21, 2017 Author Report Share Posted October 21, 2017 Niestety w tym sklepie nie ma tej apki, która mnie interesuje. Nie ma innego sposobu na ominięcie tej procedury? Aplikację mam na pulpicie. Znaleziona na appdict. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
arnon Posted October 21, 2017 Report Share Posted October 21, 2017 A Appdict nie oferuje instalacji apki bezpośrednio na telefon? Zamiast pobierać i przez impactor ładować? Ewentualnie poszukaj tej apki na innej stronie która pozwala na instalacje apki bezpośrednio na telefon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts