Jump to content
Sign in to follow this  
Darksin

Bradcom BCM94371ZAE NGFF - macOS Sierra 10.12.6

Recommended Posts

Główny wątek: http://hamac.pl/topic/14905-asus-rog-gl502vm-instalacja/


 


Zakupiłem kartę WiFi Bradcom BCM94371ZAE jednak po załadowniu:


- BrcmPatchRAM2.kext


- BrcmFirmwareData.kext


 


do Clovera, system się nie uruchamia i pokazują się błędy również tutaj opisane: https://tonymacx86.c...-4#post-1294322



BrcmPatchRAM2: [0a5c:6418]: device request failed ("0xe00002ed (UNDEFINED)" 0xe00002ed).
BrcmPatchRAM2: [0a5c:6418]: Not responding - Delaying next read.
BrcmPatchRAM2: [0a5c:6418]: device request failed ("0xe00002ed (UNDEFINED)" 0xe00002ed).
BrcmPatchRAM2: [0a5c:6418]: Not responding - Delaying next read.
BrcmPatchRAM2: [0a5c:6418]: device request failed ("0xe00002ed (UNDEFINED)" 0xe00002ed).
BrcmPatchRAM2: [0a5c:6418]: Not responding - Delaying next read.

RehabMan stwierdził błędne sekcje USB ale nie jestem pewny czy u mnie to występuje.


 


Jakieś sugestie ?


 


Może jest to kwestia odpowiednich kext'ów. Dodam, że na Windows 10 WiFi działa.


W Boot.log mam:


 




0:108  0:000  === [ GetDevices ] ========================================
0:108  0:000  PCI (00|00:00.00) : 8086 5910 class=060000
0:109  0:000  PCI (00|00:01.00) : 8086 1901 class=060400
0:109  0:000  PCI (00|01:00.00) : 10DE 1C60 class=030000
0:109  0:000   - GFX: Model=Asus GeForce GTX 1060 family 136 (Nvidia)
0:109  0:000  PCI (00|01:00.01) : 10DE 10F1 class=040300
0:109  0:000   - HDMI Audio: 
0:109  0:000  PCI (00|00:04.00) : 8086 1903 class=118000
0:109  0:000  PCI (00|00:14.00) : 8086 A12F class=0C0330
0:109  0:000  PCI (00|00:14.02) : 8086 A131 class=118000
0:109  0:000  PCI (00|00:15.00) : 8086 A160 class=118000
0:109  0:000  PCI (00|00:15.01) : 8086 A161 class=118000
0:109  0:000  PCI (00|00:16.00) : 8086 A13A class=078000
0:109  0:000  PCI (00|00:17.00) : 8086 A103 class=010601
0:109  0:000  PCI (00|00:1C.00) : 8086 A110 class=060400
0:109  0:000  PCI (00|00:1C.02) : 8086 A112 class=060400
0:109  0:000  PCI (00|03:00.00) : 14E4 440D class=028000
0:109  0:000   - WIFI: Vendor=Broadcom
0:109  0:000  PCI (00|00:1C.03) : 8086 A113 class=060400
0:109  0:000  PCI (00|04:00.00) : 10EC 8168 class=020000
0:109  0:000   - LAN: 0 Vendor=Realtek
0:109  0:000  PCI (00|00:1C.04) : 8086 A114 class=060400
0:109  0:000  PCI (00|00:1F.00) : 8086 A152 class=060100
0:109  0:000  PCI (00|00:1F.02) : 8086 A121 class=058000
0:109  0:000  PCI (00|00:1F.03) : 8086 A171 class=040300
0:109  0:000  PCI (00|00:1F.04) : 8086 A123 class=0C0500


 


W załączeniu dumb ioreg'a


ioreg.zip

bootlog.log.txt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.