Estrax Posted November 5, 2018 Report Share Posted November 5, 2018 To są porty 2.0 więc, zgodnie z logiką, ustawiłem je jako 2.0 (co widać na screenie). Ale nadal nie rozumiem cytowanego przeze mnie fragmentu. Cytowany fragment mówi o tym, że nawet jeśli port końcowy to USB 2.0 - np. z jakiegoś huba USB, ale na mobo jest on podpięty pod USB 3.0, to port taki winien być ustawiony jako USB 3.0. W przypadku, gdy coś podpinasz pod USB 2.0 na mobo, to ustawiasz USB 2.0. wujek_bogdan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVanosh Posted November 21, 2018 Report Share Posted November 21, 2018 @Estrax autorowi nie chodziło o to. Po prostu jak podłączasz urządzenie USB 2.0 czyli np. klawiatura, myszka, pan czy cokolwiek do portu USB 3.0 to jest wykrywanie jako HS** a nie SS* ale jest fizycznie tym samym portem USB 3 więc ustawia się USB3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrax Posted November 21, 2018 Report Share Posted November 21, 2018 @MrVanosh - polecam przeczytać jeszcze raz to, co napisałem. A potem jeszcze raz. I jeszcze raz. Aż dojdziesz do tego, że sparafrazowałeś to, co napisałem ja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts