annaka Posted September 24, 2018 Report Share Posted September 24, 2018 Jak w temacie: KOGO: Potrzebuję osoby / firmy która będzie nam robić i serwisować haki. Poprzeczka jest wysoko bo wcześniej byłem pod "skrzydłami" oswaldini, który przechodzi na "emeryturę" )) stąd szukamy godnego następcy. Szukam jedynie kogoś z doświadczeniem, które da się zweryfikować (może być poprzez te forum). CZEGO OCZEKUJE: Wskazania sprzętu i zainstalowania czystego systemu. Działania (może być zdalne) jeśli przy aktualizacji systemu lub Nvidia wydarzy się coś nie dobrego. Pomocy (może być zdalne) w wykryciu jeśli coś jest nie tak z poleconym przez Ciebie hardware. W razie problemów dyspozycyjności w godzinach pracy lub wieczorem. GDZIE: Najlepiej blisko lub z Krakowa, w ostateczności przyjmuję opcję osoby zdalnej via Teamviewer. CO: W najbliższym roku potrzebuję 4 takie same maszyny o parametrach minimum: 64GB ram Asus GTX 1050Ti Gaming (chyba że pod 240GB SSD Bez wifi Bez bluetooth Do każdego kompa podłączone będą 2 monitory jeden 2560×1440 i drugi 1920x1200. DO CZEGO: Do projektowania w Vectorworks 2019, ale bez liczenia wizualizacji, sama praca w 2D i w 3D. Przed przystąpieniem do zlecenia pokażę statystyki z aktualnego obciążenia procka/grafiki/pamięci/ Pod ten program robiony jest ten komputer. Tutaj jego wymagania: https://www.vectorworks.net/sysreq na podstawie których proszę zweryfikować czy dobrze dobrałem kartę graficzną, może w tej cenie będzie coś wydajniejszego. DO CZEGO JESZCZE: Do niczego )) Nie będą wykonywane żadne inne czynności oprócz standardowych maili i www. Standardowo mamy zainstalowane: Little Snitch + istat menu + dropbox. PROSZĘ O: Proszę o przesłanie ofert na PW i napisanie kilku słów o sobie. Z mojej strony zależy mi na znalezieniu osoby rzetelnej i pewnej, która nie ma duszy eksperymentatora. Celem jest nawiązanie stałej współpracy i stworzenie niezawodnych maszyn. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts