knara Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Czy już ktoś testował? co nowego wnosi w porównaniu do FakeSMC? U mnie system nie rusza. Dało się tylko uruchomić w trybie awaryjnym, ale podczas startu coś robił z dyskami po czym jak się uruchomił wszystkie partycje NTSF były niewidoczne (może to jakiś konflikt z programem Tuxera?) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danielosx86 Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Testuje u siebie od kilku dni, żadnych problemów. Jedyna bolączka to jeszcze mała ilość sensorów, więc fani zmieniających się cyferek na górnym pasku powinni na razie zostać przy FakeSMC. music 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marecki_ Posted September 28, 2018 Report Share Posted September 28, 2018 Testowałem u siebie i nie zauważyłem żadnych problemów a także korzyści więc wróciłem do starego fakesmc. Są jakieś plusy o jakich nie wiem? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrVanosh Posted November 21, 2018 Report Share Posted November 21, 2018 Jak dla mnie są plusy dla laptopów. W high sierrze i mojave system widział stan baterii Ale nie odświeżał się (dopiero np. Po kliknięciu by pokazywał procenty albo wyłączeniu tego) z virtualsmc wszystko śmiga bez problemu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts