iRissen Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 Tak jak w temacie. Zlecę pomoc w postinstalacji macOS Mojave. Chodzi mi o odpalenie w pełni grafiki (nie działa pod DVI) oraz wszystkie potrzebne rzeczy które trzeba wykonać po zainstalowaniu systemu. Proszę również o wycenę takiej usługi. Moja konfiguracja podana jest w sygnaturze. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 Napisz skąd jesteś. Przy takiego typu problemie pomoc zdalna bedzie trudna w realizacji. Przy problemach z grafika trzeba mieć dostęp do sprzętu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iRissen Posted January 13, 2019 Author Report Share Posted January 13, 2019 Chodzi mi o zdalną pomoc w konfiguracji. Nie jest to problem sprzętowy. Na jednym configu działa na drugim zaś już nie. Potrzebuję kogoś kto odszyfruje dlaczego tak jest i który patch za to odpowiada. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted January 13, 2019 Report Share Posted January 13, 2019 Przejrzałem oba configi i nie widziałem tan niczego oczywistego... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts