Marecki_ Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Zgadza się, autouzupełnianie haseł w safari okazało się winowajcą ale trochę z innego powodu jak u Ciebie. U mnie niewiadomo dlaczego podstawiało inną nazwę użytkownika jako login, może kiedyś zmieniałem coś w profilu teraz już nie pamiętam i mimo że hasło było resetowane to login pozostawał nieprawidłowy. Głupi błąd a ile nerwów ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 @Marecki_ najważniejsze, że się wyjaśniło... ech te managery haseł... a teraz ciekaw jestem ile osób resetowało hasło dlatego, że nie zwróciło czy jest prawidłowa nazwa użytkownika. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javazlaz Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 U mnie zniknęła ta uciążliwa informacja pod awatarem - "Ostrzeżenia: 0" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 4 minuty temu, javazlaz napisał: U mnie zniknęła ta uciążliwa informacja pod awatarem - "Ostrzeżenia: 0" Pamiętam. Wybaczcie, że tyle czasu to trwało... niestety były duże problemy z konwersją do nowszej wersji. Nawet support nie był w stanie pomóc, dopiero na piechotę metodą prób i błędów znalazłem skuteczny sposób aby podnieść forum do nowszej wersji... niestety jak widać nie udało się wszystko idealnie np wymuszenie resetu haseł do kont. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javazlaz Posted April 29, 2019 Report Share Posted April 29, 2019 Według mnie poszło naprawdę gładko, a przynajmniej jako zwykły użytkownik nie odczułem problemów. Z innymi silnikami wcale nie jest prościej, vBulletin sprawiał problemy przy każdej aktualizacji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted April 29, 2019 Author Report Share Posted April 29, 2019 Nic mi nie mów na temat vBulletin - nawet kupiłem tę parchowatą licencję... po 2 tygodniach walki z konwersją z phpBB -> vBulletin, dosłownie miałem ochotę walnąć tą licencją o ścianę gdyby się dało. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javazlaz Posted April 30, 2019 Report Share Posted April 30, 2019 Znam ten ból, wspomniałem, bo sam miałem przeżycia związane z vB ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted May 1, 2019 Author Report Share Posted May 1, 2019 10 godzin temu, javazlaz napisał: Znam ten ból, wspomniałem, bo sam miałem przeżycia związane z vB I dzięki temu jest Invision Community. Niestety trzeba uiszczać opłaty co 6msc, ale ta mam zawsze aktualną wersję. (Powiedzmy, bo mieć w Client Area a nie móc jej zainstalować to 2 różne sprawy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
music Posted May 14, 2019 Report Share Posted May 14, 2019 314TeR, po aktualizacji forum widzę, że w Twoim podpisie znikną link przycisk do wsparcia forum poprzez paypal. Również brak oznaczenia, rangi w profilu użytkownika, że wspiera forum. Powróci to? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts