314TeR Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Taka ankieta. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKnoto Posted April 16, 2019 Report Share Posted April 16, 2019 Ankieta super. "Pyanie" drobne błędy się wkradły Ja bym zwiększył awatary na stronie głównej. Toolbar w edytorze średnio mi się podoba. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted April 16, 2019 Author Report Share Posted April 16, 2019 8 minut temu, DKnoto napisał: Ankieta super. "Pyanie" drobne błędy się wkradły Poprawione 8 minut temu, DKnoto napisał: Ja bym zwiększył awatary na stronie głównej. Kwestia edycji skórki - ja tego nie potrafię, a później ktoś musiałby się opiekować taką skórką. 8 minut temu, DKnoto napisał: Toolbar w edytorze średnio mi się podoba. Skin chyba da radę zmienić. PS to tylko testowania - zgłaszaj uwagi w dziale forum, tu masz dedykowany temat. PSS Wreszcie działa BOSKO cytowanie selektywne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts