Ratio Posted April 26, 2019 Report Share Posted April 26, 2019 Witam, W poprzedniej skórce jak wchodziłem na hamac.pl to z prawej strony u góry był widzet nowo zamieszczonych tematów. Teraz muszę przewijać stronę i patrzeć czy w danym dziale nie ma nowo dodanego tematu . Nie chce mi się wszystkiego przeglądać. Pozdrawiam, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKnoto Posted April 26, 2019 Report Share Posted April 26, 2019 Jak dla mnie edytor też był zdecydowanie lepszy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted April 26, 2019 Report Share Posted April 26, 2019 3 godziny temu, Ratio napisał: Teraz muszę przewijać stronę i patrzeć czy w danym dziale nie ma nowo dodanego tematu . Możesz skorzystać z tej opcji "Nieprzeczytana zawartość": Pokaże Ci wszystkie nieprzeczytane tematy. 2 godziny temu, DKnoto napisał: Jak dla mnie edytor też był zdecydowanie lepszy. Był o wiele gorszy. Aby tryb wyswing działała, trzeba było co i rusz ręcznie poprawiać go w trybie manualnym. Ten w trybie wyswing działa wreszcie prawidłowo i jak na razie nie miałem ani razu potrzeby poprawiania kodu ręcznie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKnoto Posted April 26, 2019 Report Share Posted April 26, 2019 Godzinę temu, 314TeR napisał: Był o wiele gorszy. Aby tryb wyswing działała, trzeba było co i rusz ręcznie poprawiać go w trybie manualnym. Ten w trybie wyswing działa wreszcie prawidłowo i jak na razie nie miałem ani razu potrzeby poprawiania kodu ręcznie. To zależy od preferencji, ja nie oczekuję wyswig tylko trybu kodowania. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratio Posted April 26, 2019 Author Report Share Posted April 26, 2019 Tak dziękuje chyba o to mi chodziło. W czasie użytkowania przekonam się jak to działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyder Posted April 26, 2019 Report Share Posted April 26, 2019 Da się zrobić aby po kliknięciu w jakiś nieprzeczytany temat przenosiła do ostatniej wiadomości, albo tam gdzie się ostatnio widziało posta ? Ian 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted April 27, 2019 Report Share Posted April 27, 2019 Klikasz nasz kuleczkę lub gwiazdkę przy nazwie tematu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts