lukasknw Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 (edited) Witam posiadam postawioną mojave która "idzie" na integrze lecz chciałbym wyłaczyć nvide w ssdt wyczytałem , że musze wyłączyc całe urządzenie w peg ..ale juz dlamnie to za duzo. uzywałen nawet gotowych pod moją płyte i nic dodaje je w zimie .płyta to msi z87 mpower/i5 4670k Z87-MPower.zip Edited July 3, 2019 by lukasknw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyder Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 Też tak bym chciał, niestety psuje to chyba sleep-a. Jak idzie spać to musi włączyć Nvidie i ją wyłączyć przy wybudzeniu. Jest też opcja w WhateverGreen, która wyłącza zewnętrzne GPU. Nie działa niestety tak jak chce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 3, 2019 Author Report Share Posted July 3, 2019 (edited) ja sleep-a nie potrzebuję więc wolałbym bez sleep-a ale z wyłączonym gtx. WhateverGreen jaki agrument wyłącza nvide? Edited July 3, 2019 by lukasknw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
reyder Posted July 3, 2019 Report Share Posted July 3, 2019 -wegnoegpu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 4, 2019 Author Report Share Posted July 4, 2019 Niestety po jej dodaniu nie "widać " jej w systemie ,ale irytuje ,ze głośno dalej pracuje nie wyłacza sie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 10, 2019 Author Report Share Posted July 10, 2019 da rede ktoś to ogarnąć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted July 24, 2019 Report Share Posted July 24, 2019 Nie wyłączysz wentylatorów na VGA w ten sposób. To nie notebook. Karta z samym zasilaniem też będzie kręcić wiatrakami. lukasknw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted July 31, 2019 Author Report Share Posted July 31, 2019 W dniu 24.07.2019 o 14:23, 314TeR napisał: Nie wyłączysz wentylatorów na VGA w ten sposób. To nie notebook. Karta z samym zasilaniem też będzie kręcić wiatrakami. To nie da razy całeo pcie wyłączyć w cloverze? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
314TeR Posted August 3, 2019 Report Share Posted August 3, 2019 W dniu 31.07.2019 o 03:17, lukasknw napisał: To nie da razy całeo pcie wyłączyć w cloverze? No ale co Ci to da? Że VGA nie będzie widziana w systemie? Przecież aby wyłączyć wentylatory musisz jej odciąć zasilanie - czyli wyjąć z slotu PCI-E i odpiąć wtyczki zasilania. lukasknw 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukasknw Posted August 4, 2019 Author Report Share Posted August 4, 2019 9 godzin temu, 314TeR napisał: No ale co Ci to da? Że VGA nie będzie widziana w systemie? Przecież aby wyłączyć wentylatory musisz jej odciąć zasilanie - czyli wyjąć z slotu PCI-E i odpiąć wtyczki zasilania. Myślałem ,że prze clover odetnę zasilanie w pci-e ,ale widocznie nieidzie. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts