RicardoCorre Posted August 20, 2019 Report Share Posted August 20, 2019 Jaku usunąć partycje z Maca? Kiedyś miałem zainstalowany na połowie dysku Windows. Nigdy z niego nie korzystałem i go usunąłem ale Wolumin pozostał i nie mogę go w żaden sposób usunąć a nie mam juz miejsca na Macu. Korzystając z narzędzi dyskowych da się tylko dodać jeszcze jedną partycję ewentualnie zmniejszyć Macintosh HD a nie ma możliwości powiększenia go ani połączenia w jedną całość tak jak było to pierwotnie. Może mi ktoś wytłumaczyć jak to zrobić, ewentualnie podjechać i fizycznie pomóc (oczywiście jak trzeba to zapłacę i pokryję wszystkie koszty).Pomocy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
javazlaz Posted September 5, 2019 Report Share Posted September 5, 2019 (edited) Usuwałeś za pomocą BootCampa czy Windows był instalowany bez udziału macOS? Edited September 5, 2019 by javazlaz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts