Graba Posted December 1, 2021 Report Share Posted December 1, 2021 U mnie okazało się ze pamięć ram walnięta . Przy uruchomieniu maca przytrzymaj literę D. Mac zrobi diagnostykę i wyświetli co jest nie tak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pilomatt Posted February 4, 2022 Report Share Posted February 4, 2022 (edited) Cześć. Również mam problem. Posiadam iMaca a1224 20", kupiłem go bez dysku więc wrzuciłem swój który nigdy nie miał iOS. Gdy chciałem zainstalować El Capitana to mam identyczny błąd jak kolega wcześniej "ta rzecz jedt chwilowo niedostępna" a gdy próbowałem zainstalować Sierra to najzwyczajniej nie mogę się zalogować na konto Apple ID. Pierwszy raz mam do czynienia z iOS. Jest szansa na rozwiązanie tego problemu?. Pendrive tworzę za pomocą BootDiskUtility. Udało się zainstalować iOS na iMac za pomocą maszyny wirtualnej na Windows. Edited February 6, 2022 by pilomatt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts