danek121 Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 Witam, potrzebuje darmowego programu do stworzenia macro. Potrzebuje aby w grze klikało mi F4 nastepnie 3xF5, a później shift + strzalka lewo prawo, odczekiwał 10 minut i tak w kółko. Jest ktoś w stanie mi to ogarnąć lub podać jakiś darmowy program. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Estrax Posted June 28, 2020 Report Share Posted June 28, 2020 @danek121 od wielu lat jest w macOS aplikacja Automator, która z pewnością da sobie z tym radę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danek121 Posted June 28, 2020 Author Report Share Posted June 28, 2020 (edited) @Estrax Próbowałem automatorem coś zrobić, ale nie wiem jak to ugryźć tzn. nie wiem jak odpalic to w danej aplikacji. #edit Ogarnąłem i zapisałem jako usługę, odpaliłem i faktycznie pierwsze zdarzenie obsługuje i jest to 4 sekundowa pauza, ale gdy dochodzi do momentu naciśnięcia F4 to wyskakuje "The action " " encountered an error", dodam ze w logach w automatorze nie wyskakuje to tylko podczas używania gry. #edit2 Dodałem owemu "skryptowi" dostęp do klawiatury i już jest bez błędu, ale dalej naciskanie klawiszy nie działa, co prawda pauza działa i odczekuje te minuty co chciałem, ale jak przychodzi do naciskania klawisza to reakcji brak Edited June 28, 2020 by danek121 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts