balawejder01 Posted August 5, 2020 Report Share Posted August 5, 2020 (edited) Witam wszystkich. Mam trochę problem z moim macbookiem. Gładzik działa bez zarzutu ale klawiatura niestety nie, wcale nie działa, żaden klawisz. Przycisk POWER który jest na klawiaturze uruchamia komputer. Złącze na płycie i taśmę przeczyściłem alkoholem bez rezultatu. Włożyłem dysk z Windowsem i uruchomiłem klawiaturę ekranową, żaden klawisz się nie zaciął niestety Jakoś mi się udało zalogować dalej nie działa klawiatura ale po włączeniu klawiatury ekranowej da się włączyć diodę na przysicku shift. Druga sprawa że każdy klawisz wybudza maca ze sleepa. Nie mam pojęcia dlaczego nie działa klawiatura Edited August 6, 2020 by balawejder01 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdanh Posted August 25, 2020 Report Share Posted August 25, 2020 Próbowałeś resetować SMC i PRAM? Pisałeś to już dość dawno, więc albo dałeś sobie radę, albo wywaliłeś maczka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
balawejder01 Posted August 28, 2020 Author Report Share Posted August 28, 2020 Witam. Tak, próbowałem resetować ale nic to nie pomogło. Udało mi się rozwiązać problem. Wystarczyło wymienić klawiaturę. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts