Ian Posted August 14, 2020 Report Share Posted August 14, 2020 Czy ktoś instalował betę na hackintoshu? Ciekawy jestem Waszych opinii. Na mnie robi dość dobre wrażenie, przynajmniej wizualnie. W szczegółach trudno cokolwiek o becie powiedzieć. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
razor1995 Posted September 15, 2020 Report Share Posted September 15, 2020 (edited) Mam zainstalowany na Dellu E7240, jedyne czego doświadczyłem to sporadyczne zwiechy spowodowane złą konfiguracją USB - co poprawiłem. Do tego dochodzą problemy z łączeniem do SMB - niby można to rozwiązać wykonując: sudo kmutil load -p /System/Library/Extensions/smbfs.kext ale jakoś u mnie to nie chce działać. Innych bugów nie wyłapałem, działa w miarę stabilnie - oczywiście już na OpenCore. Microsoft Edge, z którego korzystam również czasem pod BS lubi się wysypać, pewnie kwestia aktualizacji. Zupełnie za to nie działa coconutBattery - crashuje przy uruchomieniu. Edited September 15, 2020 by razor1995 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ian Posted September 15, 2020 Author Report Share Posted September 15, 2020 U mnie tylko AdGuard, bez którego jakoś już nie potrafię, nie robi. Reszta ok. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts