michal404 Posted August 29, 2020 Report Share Posted August 29, 2020 Cześć, Właśnie stałem się właścicielem MacBook - nigdy wcześniej nie miałem z tym styczności. Pan od którego kupiłem urządzenie wylogował się z iCloud i dał mi urządzenie prosząc o usunięcie kont użytkowników. Założyłem swoje konto z uprawnieniami admina i usunąłem wszystkie inne. Chciałem przywrócić system do stanu fabrycznego więc wszedłem w recovery, tam sformatowałem tysk twardy i ... nie mogę zaisntalować el capitana z recovery W pewnym momencie prosi o zalogowanie do app store, więc loguje się i wyskakuje żę app store jest nie dostępne. Teraz nie mam systemu, jedynie recovery które nie działa. Czy ktoś pomoże mi go zreanimować? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIDEE Posted August 30, 2020 Report Share Posted August 30, 2020 Są spore problemy z tym ruszeniem z CMD+R. Lepiej ściągnąć instalkę i zrobić sobie pena. Spróbuj z ostatnią możliwą wersją: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts