Jump to content

Jak zainstalować w vmware macos w windows 10

Recommended Posts

Wiem, że zabrzmię jak ostatnio buc z elektroda.pl, ale spamujesz forum w kółko tym samym pytaniem nie podając w ogóle szczegółów instalacji. Nie napisałeś nic na temat kroków jakie podjąłeś. Wstawiasz jedynie screen (utrudniając w dodatku podgląd zamieszczając go jako treść zamiast obrazek/link) i piszesz, że robiłeś instalację według filmików na YT. W jaki sposób ktokolwiek miałby ci pomóc skoro w żaden sposób w tym nie pomagasz? 

Próbowałem ci pomóc kiedyś w jednym z kilku tematów jakie założyłeś ale nie odniosłeś się w żaden sposób do porad, które dostałeś.

Edited by wujek_bogdan

Ale jak to się ma to tego co napisałem? Właśnie założyłeś nowy temat, w którym piszesz, że instalujesz system zgodnie z zalinkowanym filmem na YT. Oczekujesz więc, że ktoś obejrzy cały film na YT żeby tobie pomóc podczas gdy sam nie wkładasz żadnego wysiłku w to, żeby dać sobie pomóc - nie odpowiadasz na zadane pytania, nie podajesz szczegółów na temat sposobu instalacji, etc.

Znajdziesz pomoc na forum, ale musisz wykazać jakieś zaangażowanie:

• Opisać konfigurację sprzętową
  • Opisać dokładnie podjęte kroki
  • Załączyć pliki konfiguracyjne
  • Załączyć komunikaty o błędzie jakie otrzymujesz (coś więcej niż "pojawiają się napisy na czarnym tle")

Na podstawie informacji, które udzielasz nie da się tobie niestety pomóc.