Ratio Posted August 28, 2021 Report Share Posted August 28, 2021 (edited) Nagle przestało mi działać połączenie FireWire z kartą dźwiękową. Zadziało się to po tym jak zacząłem bawić się w podłączanie 2 monitorów. Dodam że jeśli włożę dysk z zapasowym system wszystko działa jak należy. Sterowniki zainstalowałem jeszcze raz i ni to nie dało. Coś musiało się przestawić w systemie. Pomoże ktoś ? Dodam że w kompie jest karta pcie firewire przez którą kablem łączony jest interfejs audio. Edited August 28, 2021 by Ratio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pablo1975 Posted August 30, 2021 Report Share Posted August 30, 2021 Co to za karty? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratio Posted August 31, 2021 Author Report Share Posted August 31, 2021 Wkurzyłym sie i nawet desperacko przeinstalowałem Cataline ale nic to nie dało. Po jakimś czasie okazało się że Catalina wprowadziła jakieś nowe zabezpieczenia i trzeba było tylko odblokować sterownik w ustawieniach ochrony i tyle Wszystko mi już działa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts