Ratio Posted February 18, 2022 Report Share Posted February 18, 2022 Mam pytanie po zainstalowaniu systemu utworzyła się partycja System - Data. Co to za partycja może mi ktoś wytłumaczyć ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIDEE Posted February 28, 2022 Report Share Posted February 28, 2022 W dniu 18.02.2022 o 11:37, Ratio napisał: Mam pytanie po zainstalowaniu systemu utworzyła się partycja System - Data. Co to za partycja może mi ktoś wytłumaczyć ? Od Cataliny wzwyż, Apple oddzieliło system od danych użytkowników. Teoretycznie to dla bezpieczeństwa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ratio Posted March 1, 2022 Author Report Share Posted March 1, 2022 Dziękuje za odpowiedź. Czyli na Data są wszystkie ustawienia user zainstalowane programy i preferencje ? A na system to czysty system ? Jeśli będę chciał skorzystać w przyszłości z Time Mahine to mogę wybrać co ma być odzyskane ustawienia czy czysty system dobrze rozumiem ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HIDEE Posted December 24, 2022 Report Share Posted December 24, 2022 TM robi to z automatu. Partycja DATA, to taki wirtualny dodatek do podstawowej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts