joeblack2020 Posted April 4, 2022 Report Share Posted April 4, 2022 Witam! Mam problem z zainstalowaniem w/w karty. Próbuję już od kilku tygodni i nic. Muszę dodać że moja wiedza nie jest specjalistyczna Udaje mi się postawić system (wiele razy), począwszy od Liona, a teraz El Capitan. Wszystko zgodnie z poradnikiem. Oczywiście zdaję sobie sprawę że coś robię nie tak. Np kompletnie nie wiem jak korzystać z Clover Confugurator. Czuję że tutaj jest problem. Na moim sprzęcie działał już kiedyś os x (był instalowany przez osobę której już nie ma), więc jestem pewien że to wynika z niewiedzy. Pokazuje mi się w okienku systemowym "Mój Mac" normalnie nazwa karty i rozdzielczość taka jaka powinna być. Natomiast w preferencjach systemowych jest napisane że nie ma żadnych plików wgranych dotyczących tego sprzętu. Bardzo proszę o pomoc. Mój sprzęt: ASUS P7P 55 LX Intel Core i5 650 8GB Ram DDR 3 Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts